2777
2789
عنوان

دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟؟

861 بازدید | 10 پست
٦ سال ازدواج کردم تو این مدت خیلی کم محلی های شوهرمو میدیدم ،متوجه می شدم شیطنت داره.
باردار شدم همین روال، قبل با رداری قول داده بود دست برداره از کارش ولی نکرد...
بعد زا یمان بازم متوجه شدم، دعوا کردیم انقدر حالم بد شد که شیرم خشک شد درست ١ ماه بعد زایمانم .
خشک شدن شرم خیلی برام گرون تموم شد خیلی ضربه روحی بدی بود برام.
الان ٦ ماه از اون زمان میگذره میبینم خیلی تغیر کرده، حسابی برام خرج میکنه،هر چی میگم میخاره،حسابی واسه خانوادم خرج میکنه.
نمیدونم این رفتارش چه معنی میده ، پشیمونه؟ عذاب وجدان داره؟ یا کلکشه که .... رد گم کنه؟؟؟؟؟
عزیزم فکر نمیکنم نیازی به گمراه کردن شما داشته باشه
خصوصا که قبلا بدون هیچ ترسی اینکارو میکرده
شاید پشیمونه
شاید اون طرف ولش کرده
در هر صورت بیشتر توی رفتارش دقت کن
روابط جنسیتون هم میتونه به شما ثابت کنه که راست میگه یا دروغ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختر خوب شما هم دقیقا اشتباه من رو کردین بچه دار شدن توی این شرایط ظلم به خودمون و اون بی گناهاست منم در شرایط خوبی باردار نشدم و از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم سعی کن همسرت رو به زندگی برگردونی و یه چیزو بگم مردای این زمونه عذاب وجدان و پشیمونی تو کارشون نیست توکل به خدا کن و برای زیبایی زندگی فرزند گلت تمامه سعیت روبکن
قصد ندارم ناامیدتون کنم یا گمانتون رو تغییر بدم با دید مثبت به قضیه نگاه کنین و بیشترین استفاده رو از زمان ببرین امیدوارم شادی و نشاط و اعتماد رو دوباره تو زندگیتون تجربه کنین
ایشالله که خیلی ببخشبد آدم شده باشه
عزیزم بدبین نباش اگر قبلا هم کار اشتباهی انجام می داده جلوی خودت بوده والان ترسی برای گمراه کردنت نداره شاید فهمیده بخاطر اشتباهاتش شیرت خشک شده وپشیمان شده با محبت بیشتر به سمت خودت بکشش محبت ماررا از لونه در میاره چه برسه این مردها را سیاست زنانه داشته باش ایام به کام
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....