2777
2789
سلام.ما دو تا اپارتمان لوکس تو سعادت اباد و شهرک داریم که زیر قیمت منطقه میفروشیم. اگه خواستید بگید تا مشخصاتشون رو بگم.نیاز مالی داریم که به این قیمتا میفروشیم
Lilypie Maternity tickers
دوستم میشه جزئیا تش بکی؟ کدوم خیابون؟ ط؟ متر؟ تعداد خواب و ....
از خدا پرسیدم اگر در سرنوشت ما همه چیز را از قبل نوشته ای پس آرزو کردن چ سودی دارد؟خدا خندیدو گفت:شاید در سرنوشتت نوشته باشم هر چ آرزو کرد!!!!!!!
جند متری تعداد خواب ها وقیمت اینارو بزار
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه اپارتمان داریم توی مجتمع سینا تو خیابون ایران زمین.150 متر.سه خوابه.طبقه هشت.هم از شمال نور میگیره هم از جنوب .جوری که خونه اصلاااااا نیازی به چراغ نداره.از جنوب ویوو کل تهران داره.منظرش عالیهههههههه.کل تهران زیر پاتونه.اصلا نیاز به پرده نیست.چون توی خونه دید نداره.ما متری 7 تومن گداشتیم.قبل عید همسایه متری 8500 فروخت یه اپارمان دیگه هم تو فراز سعادت اباد داریم.اونم 135 متره و ویوو تهران رو داره . یکی دیگه هم توی علامه شمالی سعادت اباد.90 متره.توی برج و اونم ویوو شهرو داره اگه یکی از این موارد مناسبتون بود بگید تا راجع به جزییات بیشتر تلفنی صحبت کنیم.
مامان امیر علی جان: 93 متر طبقه 15 برج نخل علامه شمالی سعادت اباد دید و ویوی کل تهران بازسازی کامل و لوکس پارکینگ و انباری 2خوابه افتابگیر قیمت 720 میلیون خیلی پایین تر از قیمتهای منطقه داریم میفروشیم عزیزم
مامان امیر علی جان: 93 متر طبقه 15 برج نخل علامه شمالی سعادت اباد دید و ویوی کل تهران بازسازی کامل و لوکس پارکینگ و انباری 2خوابه افتابگیر قیمت 720 میلیون خیلی پایین تر از قیمتهای منطقه داریم میفروشیم عزیزم