2777
2789
عنوان

دختر ۸ ساله از چه زمانی کم کم شروع به رسیدن به بلوغ می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 39 پست
خیلی نگرانم دکتر ببرمش ؟

چقدر تو روی دخترت حساسی.. آخرین باری که تو تاپیکت شرکت کردم دخترت کوچیک بود و از اذیت دختر های همسایه به دخترت ناراحت بودی.. و چون حساسیتت خیلی زیاد بود هنوزم یادمه...🤣

البته این کاربری نبودم یکی دیگه بود که به خاطر حرف سیاسی ترکید..😕

بعضی دخترا زود به بلوغ میرسن بعضیا دیر.. انقدر گیر ندید و به قرص و دارو نبندید بیچاره هارو..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر تو روی دخترت حساسی.. آخرین باری که تو تاپیکت شرکت کردم دخترت کوچیک بود و از اذیت دختر های همسای ...

خخخخ آره یادمه

خیلی خیلی سخت دخترم رو بدست آوردم خیلی حساسم روش

الان دست و پام لرزید همه گفتن زوده خخخ

لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم
لاغره و قدش متوسطه نه سینه هاش رشد نکرده ، در حد شاید یه میلیمتر 

خودت تو چند سالگی به بلوغ رسیدی! یا اگر به باباش و عمه هاش رفته ببین عمه هاش کی به بلوغ رسیدن اگر اونام عین این بودن و هیچ مشکلی ندارن نگران نشو..

چقدر تو روی دخترت حساسی.. آخرین باری که تو تاپیکت شرکت کردم دخترت کوچیک بود و از اذیت دختر های همسای ...

یعنی واقعا زیادی حساس بودم 😅😅

بله حتما ببرش الان زوده دکتر چند سال عقب می ندازه بلوغش رو با امپول

آمپول ضرر نداشته باشه

دکتر زنان ببرم یا غدد

ببردکترحتما دکترغدد حتمااااا . من 11 ساله شدم و کوچولوموندم 

قد پدرت رو با قد مادرت جمع کن تقسیم بر دو کن ۵ سانت کم کن میشه قد تو.. وقتی میشه گفت کوچولو موندی که مامان بابای بلند قد و رشیدی داری ولی تو استثنایی توشون..

من خودم زود به بلوغ رسیدم ولی بعد بلوغ همچنان قدم بلند میشد و الان ۱۶۸ هستم و قدم خوبه..

[QUOTE=90243825]آمپول ضرر نداشته باشه دکتر زنان ببرم یا غدد[/QUOTEدکتر بهتر تشخیص میده ،دکتر عدد ببر براش ازمایش می نویسه بعد ازمایش لازم باشه خودش دارو میده،بعدم الان اگه ب بلوغ برسه رشد قدش خ کم میشه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ببرش فوق غدد اطفال آمپولها هم عوارض خودشونو دارن ، بعيد ميدونم در حدي كه ميگي خبري از شروع بلوغ باش ...

سینه هاش در حد یه عدس رشد کردن، زیر بغلش موهاش یه کمی تیره شده

قد پدرت رو با قد مادرت جمع کن تقسیم بر دو کن ۵ سانت کم کن میشه قد تو.. وقتی میشه گفت کوچولو موندی که ...

خانومی همه پدرمادراشون هم قدمنن ولی خودشون بلندن من ک کمترکسی میبینم هم قدمامانش باشه یاپسر شبیه باباش