2777
2789
سلام مامانهای عزیز بچه های رعنا وخوش تیپ............به همه مادرهای دیگه بگید چطوری قد بچه شما بلندتر از بقیه شد از لحاظ ژن وتغذیه وورزش وقد خودتون وشوشو را بگید واسه خیلی ها این موضوع بسیار مهمه دریغ نکنید.........تو جدول رشد چطور بودن ؟موقع تولد قدشون چطور بود ممنون
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
من خودم 175 و شوهرم هم 177 هستش بچمون هم مثل ما دوتا قد بلنده ژنتیکیه
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تغذیه شون چطوری است؟؟؟وقد شما چقدره
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
پسر من قد تولدش ۵٣ بود و الان که ١۵ ماهشه قدش ٨۴ دکترش گفت قدش خیلی خوب رشد کرده تازه من و پدرش هم زیاد قد بلند نیستیم من ١۶۶ هستم و شوهرم ١۶٨. فکر کنم خوردن لبنیات تو دوره بارداری روی قد بچه تاثیر خوب بذاره
من رویایی دارم رویای آزادی....رویای یک رقص بی وقفه از شادی.
والا به سرشت بچه هم بستگی داره.من 172 .شوهرم هم 186 هست اما دختر 2 سال و نه ماهم 90 ه.گرچه مامانم میگه منم وقتی همسن دخترم بودم همین طوری بودم.تغذیه البته بی ربط نیست.ولی تغذیه دختر من هم بد نیست
خانما خواهرزاده ی من قدتولدش 47یا48بود دقیق یادم نیست الان که 20ماهشه قدش 84 ه
خواهرم خیلی تو فکرشه آخه قدهردوشون متوسطه

خوبه به نظر شما؟چکار کنه خوب رشد کنه قدش؟ممنون
سلامتی خودمو نی نی کوچولو صلوات
2810