2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
سلام ب همه. کجاییییید???? دیگه نیایم اینجا? خداکنه واتس اپ ک میخوان حذف کنن وایبرم بحذفن سروکله همه پیدا شه... اااااه هانا جون moshkat نباید باشه اسم دخترت??? از القاب حضرت زهرا س ب معنی یک سوی(نورکم) چراغ
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامی قدم پسرت مبارکه ایشالله بسلامتی هانا جون شما هم همینطور پسر من 90 روزش بود قشنگ برمیگشت و دمر میخوابید
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
هانا از چند روز قبلش تلاش میکرد از اینکه نمیتونست گریه هم میکرد تا اینکه 90 روزگیش با گریه موفق شد برگرده و دمر بخوابه البته تو بچه ها متفاوته
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
سلام فایزه جون . خوبی ؟ پسر گلت خوبه؟ آرش من فقط دلش میخواد سرپا نگهش داریم راه بره ... مثل آدم بزرگا قشنگ گام برمیداره... ولی اصلا تو تختش نمی مونه یعنی وقتی بیداره همش میخواد بازی کنه ... کاش یه وقتایی تو تختش آروم باشه منم به کارام برسم. بیشتر اوقات صبحونه ساعت دوازده می خورم نهار ساعت پنج شیش عصر.... کسی راهنمایی نکته ای چیزی بلده ؟؟؟؟
سلام بچه ها اگر دوست دارید برای من درخواست دوستی بدین تا شماره ام رو بدم و توی وایبر یا واتس اپ یه گروه مامانهای تیر ماهی درست کنیم و از تجربه های هم استفاده کنیم با بزرگ شدن بچه ها رابطه مامان ها باید منسجم تر بشه نه دور تر من ساناز هستم و پسرم سورنا متولد ٢١ تیر تهران من بارداریم رو با مامان های مردادی گذروندم و سورنا عجله داشت و تیر ماهی شد خیلی دوست دارم بتونم با مامان های تیر ماهی هم دوست بشم ولی خب همه بخاطر بچه ها کم تر وقت داریم بیایم سایت وقتی هم که میایم کسی نیست معمولا واسه همین فکر میکنم وایبر یا واتس اپ راحت تر هست
مامی من وقتی سورنا رو در شرایطی قرار میدم که سرگرم باشه خوبه و مدتی میمونه مثلا توی تختش براش اسباب بازی اویزونی میذارم یه توی کریر میذارمش روی اوپن یا میخوابونمش جای که من رو ببینه
2810