2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51635 بازدید | 5586 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@حکمتخدا     @سربازفراری     @دبیرآینده     @آرامشبهترینه &n ...

سلام خواهر

بازم ۳ روز نماز قضا🤭

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
@لمعه     سلام عزیزم.میخای با ما بخونی؟ ازین به بعد شنبه ها تگت کنم؟

سلام. بله عزیزم. خوشحال میشم.  

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
سلام خواهر بازم ۳ روز نماز قضا🤭

سلام عزیزم❤️ قبول باشه  

مهم اینه که قطعش نمیکنی آهسته و پیوسته ادامه میدی 

ان شالله یه روزی تموم میشه و حال میکنی😁

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

دیروز به این فکر میکردم با نماز واجبام نماز قضاهامم بخونم،یعنی عمیقا بهش فکر کردم ولی همش میگفتمم اگه زنده نمونم و تموم نکنم چی؟!اگه عمرم کوتاه تر باشه چی؟ باز میگفتم اگه بخوام همه رو فشرده بخونم قطعا خسته میشم و دلسرد باز میگفتم خدا کریمه و میدونه دارم تلاش میکنم...اون تلاشمو میخواد نه نتیجه...من شاید اونقدر محکم نباشم پایبند باشم و خلاصه کلی کلنجار رفتم ...امروز این تاپیکو دیدم و انگار تاییدیه شد برای اهسته و پیوسته بودنم ....از خدا ممنونم برای این تلنگر و یادآوری

دیروز به این فکر میکردم با نماز واجبام نماز قضاهامم بخونم،یعنی عمیقا بهش فکر کردم ولی همش میگفتمم اگ ...

سلام عزیزم  

بله قطعا همینطوره 

خدا به اندازه ظرفیت آدمها ازشون تکلیف میخاد 

با ماها دشمنی نداره که! 

ان شالله که صد و بیست سال سالم و سلامت باشی 

اگه خواستی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم 

اما اینو بدون مهم ادامه دادنه 

اینجا خیلی ها اومدن و رفتن. بعضیا تمام قضاهاشونو خوندن و رفتن. خیلیها هم اصلا هیچ گزارشی شنبه ها نفرستادن و وسطاشم کم آوردن و ... 

اما کسایی هم هستن مثل همین کاربر حکمتخدا که هیچوقت قطعش نکرده و آهسته و پیوسته در حد توانش داره پیش میره و گزارششم مینویسه و انگیزه ای میشه برای بقیه از جمله خود من 

و ان شالله با همین فرمون پیش بره یه روزی تمومشون میکنه😍

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..