2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51638 بازدید | 5586 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نماز قضا دارم ولی اعلام آمادگی نمیکنم تو همین 17 رکعتش موندم...خیلی هنر کنم الان رو قضا نکنم

با هر نمازتون یه دونه هم قضا بخونین

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من ۱۹۰۰ روز قضا دارم که از چهار ابان امسال شروع کردم تا الان سیصدوپونزده روز پس دادم!!

خیلی خوب خوندی.آفرین بهت👌👌👌

من ۲۵۵۵ روز دارم که حدود ۵۹۵ روزشو خوندم حدود دو ساله.

شما تو هفته چندروز میخونین؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خیلی خوب خوندی.آفرین بهت👌👌👌 من ۲۵۵۵ روز دارم که حدود ۵۹۵ روزشو خوندم حدود دو ساله. شما تو هفته ...

با هر نوبت نماز قضای چهار روز رو میخونم حالا بعضی روزا بیشتر یا کمتر ولی بیشتر وقتادوازده روز قضا پس میدم (البته مستحباتو نمیخونم مثلا تسبیحات رو یبار میگم قنوت نمیخونم واقامه )

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
خیلی خوب خوندی.آفرین بهت👌👌👌 من ۲۵۵۵ روز دارم که حدود ۵۹۵ روزشو خوندم حدود دو ساله. شما تو هفته ...

من اول با هرنوبت قضای یه روز رو پس میدادم ولی بیشترش کردم تا الان به چهار روز رسیده و سعی میکنم تا پنج روز برسونمش تا زودتر تموم شه کلا ادم عجولیم😑

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
من اول با هرنوبت قضای یه روز رو پس میدادم ولی بیشترش کردم تا الان به چهار روز رسیده و سعی میکنم تا پ ...

چه عالی.واقعا خدا قوت.

انشاءالله زودتر تموم کنی

من کمرمو عمل کردم زود خسته میشم .یکمم تنبلی میکنم🤦‍♀️.کاش قضای نمازام دو سه سال بود.آخه ۷ سال🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
آره واقعا اما تو این ماه من انرژی جسمانیم تحلیل میره نمیتونم نماز قضا بخونم☹️😅😅

آره منم همونطوری میشم اما بعد از ماه رمضان تا چند ماه جوگیر میشم😁

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
من چی بگم‌پس از اول نخوندم تا الان که بیست سالمه

سلام عزیزم. اگه دوست داشتی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم 

میتونی الان نمازای واجبتو شروع کنی و برای نمازای واجب تگت کنم و زمانی که احساس کردی آمادگیشو داری قضاهاتم شروع کنی 

سنی نداری 

۲۰ سالگی برای جبران سن خوبیه 

هم انرژی بدنیت بالاست و هم خیلی قشنگ تر از ماها میتونی به خدا نزدیک بشی 

دلم برای بیست سالگیم تنگ شد 

بهترین ارتباطمو با خدا توی ۲۰ تا ۲۵ سالگی داشتم❤️

من 24 سال نماز قضا دارم        نمیدونم چرا با دیدن این تاپیک خندم گرفت

الان چی؟ نمازای اصلیتو میخونی؟ یا نه هنوز؟ یا اینکه کلا اعتقاد نداری؟