2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51640 بازدید | 5586 پست
نمیدونم چرا نمیتونم خیلی دلم میخواد بخونما ولی نمیتونم 

سلام عزیزم. اگه بتونی نمارهای قضاتو قبل از نماز اصلیت بخونی تنبلیت کمتر میشه برای خوندنش

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم میخوام حتماً تگ کنید ممنونم دوست عزیز

سلام عزیزم پس امروز هم تگت میکنم که شنبه فراموشم نشه 

شما هم گزارش یادت نره 

@zahratorabi    

سلام به دوستای عزیزم 😍

دوستان عزیزم من همچنان دارم همتونو تگ میکنم با این امید که دارید نماز قضا میخونید اما اگه نمیخونید یا دوست ندارید دیگه تگتون کنم حتما بهم بگید 

من این هفته ۵ روز قضای ظهر و عصر خوندم

سلام عزیزم. منم دارم حدودی میخونم. هر تعداد نماز قضا در هفته خوندی اینجا اعلام کن که براز بقیه هم ان ...

سلام عزیزم خوبی

باید همراه با اصلیا بخونم؟متاسفانه قضاهام زیاده و اصلیامم نخوندم من🙃💔،میشه اونم تگم کنی بگم

سلام به دوستای عزیزم 😍 دوستان عزیزم من همچنان دارم همتونو تگ میکنم با این امید که دارید نماز قضا م ...

مرسی مهربونم

من خیلی دوس دارم بخونم،ولی میخوام اصلیامم بخونم،وبگم

سلام عزیزم خوبی باید همراه با اصلیا بخونم؟متاسفانه قضاهام زیاده و اصلیامم نخوندم من🙃💔،میشه اونم ت ...

نه هر طور که دوست داری بخون 

من خودم همراه ظهر و عصرم یه ظهر و عصر قضا هم میخونم شما هرطور دوست داری بخون 

حتی اگه نمازای اصلیتم درست حسابی نمیخونی اول سعی کن ۴۰ روز نماز اصلیت قضا نره و هر هفته که تگت کردم بیا بگو که خوندی یا نه 

بعد که عادت کردی به خوندنش اگه خواستی قضا هم بخون

گفتم چهل روز چون معمولا اگه کاری رو چهل روز انجام بدی برات عادت میشه

@حکمتخدا     @سربازفراری     @دبیرآینده    

سلام عزیزم

من کار داشتم.تونستم ۲ روز نماز قضا بخونم🌹

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام خوش به سعادتت عزیزم من فقط موفق به قضای نماز صبح هستم 

خیلی هم عالی عزیزم 

ان شالله به مرور انگیزت بیشتر میشه و بقیه رو هم میخونی😍