2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51641 بازدید | 5586 پست
پس هیچی ولش  بازم ممنونم بابت این که گفتی....

سلام عزیزم . یکی از دوستان اینجا گفتن گروه نماز قضا دارن توی ایتا 

این متن پستشون هست 

گفتم شاید بخای شرکت کنی 

ما از اول هفته یعنی شنبه نماز قضا صبح  میخوانیم 

یک شنبه نماز قضا ظهر 

دوشنبه نماز قضا عصر میخوانیم وهمینطور ادامه میدیم 

خوشحال میشیم به گروه ما بپیوندید

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@حکمتخدا     @سربازفراری     @دبیرآینده     @متولدماهمارس2023 ...

سلام عزیز دلم

من ۳ روز نماز قضا خوندم❤️

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
میشه لینک اون گروه رو بفرستی ممنون میشم 

لینکشو اشتباهی زیر پاسخ یکی دیگه از دوستان کپی کردم🤭

اینه عزیزم

https://eitaa.com/joinchat/1347616976C312f83debc

ممنون مهربون من چطوری بخونم راحت تر بشه؟

اون لینک رو اشتباهی برای شما گذاشتم! برای یکی دیگه از دوستان بوده. اون گروه عضو نیستم و اطلاعات زیادی در موردش ندارم

با احترام به نظرتون  من قبول ندارم توی قرآن یه آیه داریم با این مضمون که : چه کسی گفته ثواب آ ...

گلم منم اینو توی اینستا دیدم ولی منم هم قبولش ندارم اگر کسی اینکارو کرد حداقل باید نمازشو دیگه قضا نکنه تا گول این  اطلاعات جعلی رو نخوره من هم نمیدونم اینیکی فرستادم راسته یا دوروغ خدا میدونه

قبول باشه عزیزم😍 خداقوت💪

سلام بلور جان من مدتی بود که نبودم دوباره شروع کردم ولی ماهانه میخوام گزارش بدم انگار اونطوری راحتترم ماهی یه بار  میام اینجا میزارم ک چقدر نماز قضا خوندم البته و گروه ایتا هم عضو شدم که خب انگیزه خوبیه

سلام بلور جان من مدتی بود که نبودم دوباره شروع کردم ولی ماهانه میخوام گزارش بدم انگار اونطوری راحتتر ...

سلام عزیزم قبول باشه😍

خب من تگت کنم آیا؟ 

یا اینکه خودت میای برامون مینویسی؟

نه گلم میام مینویسم خودم شما به زحمت نیوفت.

زحمت که نیست عزیزم. رحمتی😍

اما خب ماهی یکبار بخام تگ کنم قطعا یادم 

میره ان شالله با دست پر میای😍