2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51644 بازدید | 5586 پست
@حکمتخدا     @سمیراممم14    

سلام دوست عزیزم💖💖💖💖

من حدود ۳ روز نماز قضا خوندم.پریود بودم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

س لام عزیزم قبول باشه    

عزیزم من دیگه کمتر میام سایت .نمیخوام مدیونت باشم و زحمت بکشی. خدا رو شکر از وقتی تاپیک شما رو دیدم نماز قضاهامو میخونم. همیشه واست دعا میکنم.از این به بعد اسم منو تگ نکن. واسه این مدت هم خیلی ممنون اجرت با حضرت فاطمه زهرا❤🥰

@حکمتخدا     @سمیراممم14    

سلام بلور عزیزم.انشاءالله حالت خوب باشه.منم میخواستم بگم دیگه تگم نکن چون خجالت میکشم واسه یکی زحمت بدم.اجرت با خدا..خدا عاقبت بخیرت کنه که زحمت میکشی واسه تشویقِ بقیه به خوندن نماز قضا.منم سعی میکنم نماز قضاهامو تا عمر دارم بخونم.....سعی میکنم شنبه ها خودم بیام گزارش بدم بدون تگ کردن شما.🙏

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام بلور عزیزم.انشاءالله حالت خوب باشه.منم میخواستم بگم دیگه تگم نکن چون خجالت میکشم واسه یکی زحمت ...

سلام عزیزم نه بابا این چه حرفیه   

گاهی حس میکنم بعضی از دوستان دوست ندارن تگ بشن اما روشون نمیشه بگن 

برای همینم خودم چند بار بهشون میگم و در نهایت اگه ببینم جواب نمیدن تگشون نمیکنم 

وگرنه برای من هیچ زحمتی نداره و اتفاقا انگیزه است برام که خودمم قضاهامو بخونم 

با اینحال اگر شما هم میخای تگ نشی حتما بهم بگو 

اما نه به خاطر من!

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
عزیزم من دیگه کمتر میام سایت .نمیخوام مدیونت باشم و زحمت بکشی. خدا رو شکر از وقتی تاپیک شما رو دیدم ...

سلام عزیزم خواهش میکنم 

به شما هم میگم که مدیون نیستید ! اصلا 

برای من هیچ زحمتی نداره عزیزم 

اما اگه میخای تگ نشی بگو تا دیگه تگت نکنم 

دوستانی که فکر میکنن من به خاطر زحمتم تگشون نمیکنم در جریان باشید که من وقتایی که میبینم تعداد افرادی که دارم تگشون میکنم کم شده خودم دوباره تاپیک میزنم و افراد جدیدی برای تگ کردن هم اضافه میکنم 

چون این تاپیک برای خودمم انگیزه است که نمازای قضامو قطع نکنم 

پس قطع به یقین بدونید برای من زحمتی نداره 

فقط کمک میکمه بهم

سلام عزیزم نه بابا این چه حرفیه     گاهی حس میکنم بعضی از دوستان دوست ندارن تگ بشن اما ر ...

سلام فدات شم.من تاعمر دارم قضاهامو میخونم با توکل به خدا وزحمتی که شما میکشین.نه من خجالت میکشم که شما به خاطر من به زحمت میفتین.من خودم سعیمو میکنم بیام گزارش بدم.شاید انگیزه ای شد واسه دوستان دیگه.

من این هفته که گذشت ۳ روزو یه نماز صبح قضا خوندم.❤

سلام فدات شم.من تاعمر دارم قضاهامو میخونم با توکل به خدا وزحمتی که شما میکشین.نه من خجالت میکشم که ش ...

قبول باشه عزیزم   پس من همچنان تگت میکنم اما اگه یه زمانی نخواستی تگ بشی حتما بهم بگو

سلام عزیزم خوبی چه تاپیک خوبی منم تقریبا ۵سال نماز قضا دارم متاسفانه

سلام عزیزم    اگه مایل بودی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم