2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51652 بازدید | 5586 پست
سلام عزیزم  ان شالله هفته آینده میای و برام مینویسی که شروع کردی

ان شاءالله🍁

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
@_yas_24     @سالادفصلmz     @عروس_خانومااااا    

سلام عزیز دل 

عزیزم یه چیزی میخواستم خدمتتون بگم

اینکه من متاسفاته جدیدا به دلیل مشغله ای که دارم، همون یذره نماز قضایی که میخونم رو حس میکنم بخاطر گزارش دادن برای شما و شرمنده نشدنه☹️

و اینجور میترسم نماز هام قبول نشه چون نیتم خالص نمیشه☹️❤️

اگه اجازه بدید از این به بعد من تو همون دفتر گزارش رو بنویسم، تا محرک خودم باشم و نیتم فقط ادای نماز باشه نه گزارش دادن اینجا😍😍

تا الان خیلی زحمت کشیدی عزیز دلم... ان شالله خیر دو عالم ببینی😍التماس دعا عزیزم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دل  عزیزم یه چیزی میخواستم خدمتتون بگم اینکه من متاسفاته جدیدا به دلیل مشغله ای که ...

سلام عزیزم چه ترسناک بودم و خبر نداشتم😆😆😆 

باشه عزیزم پس دیگه تگت نکنم؟

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
سلام بلور جان خوبی؟من نتونستم بخونم ازطرفی امتحاناتم واز چهارشنبه هم پریودم ان شالله هفته بعد 

سلام عزیزم 

موفق باشی😍

ان شالله

16 سال نماز قضا دارم

🥴 

چقد زیاد😬

سلام عزیزم. البته خب اگه بخای میتونی قضاشون کنی 

اگه خواستی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم😉

@حکمتخدا     @قطره_اشکی_در_مرداب    

سلام عزیز دلم

من پری بودم یه روز نماز قضا خوندم😅

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیزم چه ترسناک بودم و خبر نداشتم😆😆😆  باشه عزیزم پس دیگه تگت نکنم؟

نه نه ترسناک نبود ولی خودتون میدونین نیت نماز حتما و حتما باید برای رضایت خدا باشه😍.. من گفتم شاید این ملزم شدن به گزارش باعث شه من فکری جز رضایت خدا بیاد به ذهنم... 

بله عزیزم لطف کردید تا الانم خیلی مدیونتونم😍❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

دوستان داستان واقعی این تاپیک هم بخونین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8864978/بعد-مرگ-کجا-میریم-بازگشت-از-برزخ-شبی-با-برادر-مرحوممعکس-و-داستان-واقعی?postId=241637105

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نه نه ترسناک نبود ولی خودتون میدونین نیت نماز حتما و حتما باید برای رضایت خدا باشه😍.. من گفتم شاید ...

بله قطعا همینطوره😊

اختیار داری عزیزم خوشحال شدم از بودن کنار شما😍

من چندوقته نمازامو نمیخونم 😭😭😭😭اتفاق بدی برام افتاد روحیمو کاملا از دست دادم 💔💔💔😓😓😓

متاسفم عزیزم 😔 ان شالله خیر باشه 

حالا نماز قضا رو نمیتونم چیزی بگم اما نمازای خودتو بخون آرومت میکنه