2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51635 بازدید | 5586 پست
خدا خیرت بده که همش صدام میکنی❤ امروز تو فکرت بودم استارتر.. ترغیبم کردی به فکر نماز قضا هام باشم ...

ناراحت نباش عزیزم. ان شالله با همدیگه میخونمیشون  

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز من چون خونریزی غیرعادی دارم یه مدت استحاضه کثیره بودم که دایم باید غسل و وضو میگرفتم دیگه قلیله شدم واقعا سختم بود برای هر نماز وضو بگیرم نخوندم،،، منتظرم روز موعدم فرابرسه قرص دوفاستون بخورم ببینم تنظیم میشه عادتم یا نه/ دعا کن خونریزیم تنظیم شه منم بتونم نمازامو بخونم و بیام گزارش بدم انشالله 🙏 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
سلام دوست عزیز من چون خونریزی غیرعادی دارم یه مدت استحاضه کثیره بودم که دایم باید غسل و وضو میگرفتم ...

ان شالله خوب میشی عزیزم  

من هر هفته صدات میزنم که اینجا رو گم نکنی .هروقت خوب شدی خودت بیا گزارش بده

ان شالله خوب میشی عزیزم     من هر هفته صدات میزنم که اینجا رو گم نکنی .هروقت خوب شدی خودت ...

دمت گرم که به فکرمی، ، ممنونم 🌹.  انشاءالله 😙

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

سلام بر بلور عزیز و باقی دوستان🌹

ان شاالله یک هفته پرانرژی رو شروع کرده باشید،

من این هفته بطور پراکنده، به اندازه ی دو روز کامل نماز قضا خوندم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام بر بلور عزیز و باقی دوستان🌹 ان شاالله یک هفته پرانرژی رو شروع کرده باشید، من این هفته بطور پ ...

سلام عزیزم. مرسی از اینکه میاید و گزارش میدید  

خدا خیرت بده که همش صدام میکنی❤ امروز تو فکرت بودم استارتر.. ترغیبم کردی به فکر نماز قضا هام باشم ...

سلام عزیزم. امروز روز گزارشه. خواستم صدات بزنم نشد. انگار اسمت تغییر کرده

@raha89     @baharnarang     @helmajonam     @امی_ماه   ...

سلام 

خدا رو شکر موفق بودم.

یه تاثیری که نماز قضا خوندن روی من گذاشته اینه که خوندن نماز یومیه برام خیلی راحت شده.

مثل وقتی که ورزش کنیم و کارهای روزمره برامون آسون بشه....

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
سلام.متاسفانه نماز صبحم همش قضا میشه

منم تقریبا مشکل تو رو دارم عزیزم. من نرم افزار باد صبا رو نصب کردم اذان صبحشو فعال کردم که با اذان اون پاشم بخونم