2777
2789
عنوان

شوهر شما چه جور محبتی رو دوست داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6253 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناهید برو خونه ی اونا تا هم از خونوادش یاد بگیره.....هم خونوادش ببینن چی سرت میاد بیشتر کمکت کنن و هئاتئ داشته باشن..
ناهید جونم من یه خورده اینجا همه چی پیچ خورده.فردا بین 10-11 میام یه تاپیک میزنم.تونستی بیا...
بای
سلام من وشوشو خیلی همدیگرو دوست داریم وشوشو خیلی مهربونه خیلی خیلی بیشتر بعضی وقتها احساس میکنم خدا یکی از فرشته هاشو از آسمون برام فرستاده ولی من اصلا بهش مهربونی نمیکنم همیشه مثل مار نیشش میزنم بعضی وقتها از خودم بدم میاد ولی شوشو از من ناراحت نمیشه میگه عادت کردم به رفتارت اگه یک کمی براش مهربونی کنم میخواد دنیا رو برام بخره ولی من خیلی احمقم خیلی ناراحتش میکنم دست خودم نیست اخلاقم خیلی خرابه چیکاررررررررررررررررکنم
عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
دوست عزیز سعی کن بیشتر روی توانایی ها و دوست داشتن وپذیرش خودت کارکنی. کسی که اعتماد کافی به خود ندارد، نمی‌تواند از احساسات طرف مقابل به درستی قدرشناسی کند.
اگه توی اینترنت هم سرچ کنی می تونی مقالات جالبی درزمینه دوست داشتن خود پیدا کنی.