2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا اینطوری بودم آزمایش تیروئید دادم دیدم بلهههه کم کاری تیروئید دارم ازوقتی تیروئیدم میزون شده خوب شدم خداروشکر،

پیشنهادمیکنم آزمایش تیروئید بدین

جان منی....یار منی....دولت پایدار من💜🧿

دلایل زیاد داره. یکی اینکه اگه متاهل هستی آ یو دی گذاشته باشی . دوم اینکه کم خون شده باشی. سوم اینکه هوا چون گرم شده و ممکنه که چیز گرمی هم خورده باشی. یا اینکه قرص اورژانسی خورده باشی. و یا اینکه هورمونهات تغییر کردن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دلایل زیاد داره. یکی اینکه اگه متاهل هستی آ یو دی گذاشته باشی . دوم اینکه کم خون شده باشی. سوم اینکه ...

من مجردم.همیشه زیاد واعصاب خوردکن بود.این سری خرماخوردم بیشترشد .شاید راه حل دارویی داشته باشه

من مجردم.همیشه زیاد واعصاب خوردکن بود.این سری خرماخوردم بیشترشد .شاید راه حل دارویی داشته باشه

خوب این هم ی دلیلشه. خرما هم گرمه گلم. سعی نکن کمش کنی. چون اینجور رحمت کامل پاک نمیشه. درست میشه نگران نباش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خوش بحالت.خواهرم مثل شماست.چقدرراحته.گمونم ارثی باشه.این سری تصمیم گرفتم برم دکترقرصی چیزی بده کم بش ...

مامانمم همین بود ولی خاله هام نه

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

مقداری سماق تو اب ولرم بریزید واستفاده کنید عالیه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1