2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید ...پسر م عاشق ماشین هست بالای صدتا ماشین داره خودمون شهر کوچیک هس ...

یچه من چهار سالو خورده است میخواد پنج بشه دیگه.پول بهش میدم تو کیف پولش میزاره خودش حساب میکنه دیگه از وقتی خودش از پولاش حساب میکنه دیگه پول زیادی خرج نمیکنه وقتی هم چیزی براش خرج میکنیم خودش حساب میکنه و پرداخت میکنه اینه ک عالی شده میرم مغازه هیچی نمیگه ولی تو خونه بهش میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من چقدر دیر این تاپیکو دیدم.😂😂😂مامانایی ک نی نیه مردادی یا شهریوری دارن قد و وزن کوچولوها چند ...

دختر من متولد ۲۰ شهریوره و برا فروردین ۹۴تا بود الان نگرفتم قدش رو 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یچه من چهار سالو خورده است میخواد پنج بشه دیگه.پول بهش میدم تو کیف پولش میزاره خودش حساب میکنه دیگه ...

ایده خوبیه یه چند وقت دیگه امتحان میکنم اول باید یادش بدم یه جیزایی توضیح بدم بعد پول بدم بهش ممنون از راهنماییتون 

.......خدایا شکرت ....