2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست

وای من اشتباه گفتم ۷ ماه دختر من ۸ ماهشه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وای بچه منم همینجوره همش میگه پیشم بشین،چیکار میکنی؟چه جوری به کارات میرسی؟

عزیزم من ی دختربزرگتردارم میگم پیشش بشین باهاش بازی کن،اگ ابجیشم بلندشه براش گریه میکنه

میش برارسیدن آرزوم صلوات بفرســـــی ممنونت میشــــم❤😚❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم خوب،من که دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم.

چن ماهشه،کنارش اسباب بازی بزارسرگرمش کن یواشکی ازکنارش بروب کارات برس گلم بااگ توآشپزخونه هسی ببرش همونجااسباب بازی بده ینی فق ببینتت گریه نمیکنه امتحان کن گلم

چن ماهشه،کنارش اسباب بازی بزارسرگرمش کن یواشکی ازکنارش بروب کارات برس گلم بااگ توآشپزخونه هسی ببرش ه ...

7 ماهش تمومه،اسباب بازیم میذارم براش ولی گریه میکنه،گاهی میبرمش تو اشپزخونه ولی بعضی وقتا به هیچ صراطی مستقیم نیس میگه فقط پیشم بشین.

7 ماهش تمومه،اسباب بازیم میذارم براش ولی گریه میکنه،گاهی میبرمش تو اشپزخونه ولی بعضی وقتا به هیچ صرا ...

دقیقن ازمنم اینجوری وقتی آبجیش خوابه یاباباشم اینجانباشه نمیزاره ازجام تکون بخورم همش گریه میکنه کنارم بشین

سلام بچه ها 

دختر من عاشق تیزر شبکه پویا هست همون که میگه دینگ دینگ دینگ شبکه پویا 

یعنی تا میزاره استوپ میشه و خیره به تلویزیون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ان شاءالله این دوره زودتر بگذره. گاهی وقتا از دستش عصبی میشم.

انشالله 

دختر منم همینه تا وقتی بیداره فقط چسبیده به من 

خدا خدا میکنم زود دوساله بشه تا یه کم آزاد بشم

دخترم الان نزدیک سه هفته میشه تب داره ولی به هر کی میگم میگن نه تب نداره دماسنج هم نمیتونم بزارم دادش میره هوا اب دهنش هم میرفت بنا رو گذاشتم به این که دندون داره درمیاره 

ولی دیگه عزمم رو جزم کردم که ببرمش دکتر تا خیالم راحت بشه برا دوشنبه نوبت گرفتم 

سلاممممممم

سلام به روی ماهت 

تقویم دخترت رو چاپ کردی?

سلام خوبی شرمنده 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
2810