2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
وای خداااا😅😅😅😅😅😅یادم افتاد به چندین سال پبش که برا سه تا بچه اولم برا مسواکشون ستاره میزدم و ج ...

من یه مشکلی دارم پسرم زود گفت جیش دارم اینا خب من میخواستم هر یکساعت ببرم می‌گفت ندارم وقتی داشت می‌گفت جیش یا پی پی نمی‌دونم الان نزدیک سه هفته یا چار هفته گرفتم سه روزه روزی یک مرتبه یکی دو قطره می‌ریزه توی شورتش بعد میگه جیش چیکار کنم نکنه باید خودم هی می‌بردم هر دوساعت یا یکساعت تا بهتر یاد بگیره عادت نکنه همش اینجور بشه میشه راهنماییم کنید 

هر سه ساعت میاد میگه جیش بیشتر خودمم بخوام ببرم میگه نه پس ببرم خودش نمیاد پس میگین به یه بهانه ببرم تا خوب یاد بگیره 

.......خدایا شکرت ....

سلام خوبی من یه مشکل دیگه دارم پسرم کنار دستم دسشویی جیش می‌کنه پی پی هم یه تکه می‌کنه دوباره میگه بشور تکه بعدی طبیعیه یا بچه های شما یدفعه پی دی میکردن سفتم نیستن

چند روزه گاهی دست میگیره توشون نمی‌ذاره بشورم دیوونم نکردن میترسم دعوا کنم بدش بیاد از دسشویی فقط میگم کثیفه تست نگیر اک میشه دستت مریض میشی 

.......خدایا شکرت ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی من یه مشکل دیگه دارم پسرم کنار دستم دسشویی جیش می‌کنه پی پی هم یه تکه می‌کنه دوباره میگه ب ...

سلام به روی ماهت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای اره من فکر کردم فقط مشکل منه 

یه تیکه پی پی میکنه داد میزنه بشور دوباره یعنی دیوونه میشماااا

حتی باد دلش هم که خالی میکنه میگه باید بشوری🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان حدود ۳ هفته و ۳ روز هست که سعی دارم جیش کردنش رو بگه امروز صبح که بیدارشد پوشکش نکردم ولی مبل رو نجس کرد با اینکه دایم یاداور میشدم 

نمیدونم کجای کارم ایراد داره که اینقدر طول کشید 

شاید هنوز امادگیش رو نداشته😔😔😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام عزیزان پسر من ده دی میشه دوساله وشیرخشکی بود و الان خیلی به شیشه وابستس چندماهه که میخوام ازجیش بگیرمش والبته یک هفته است که از خونه بیرون نمیرم که کلا پوشکش نکنم ولی هنوز یادنگرفته و کل خونم نجس شده خودم تند تند میبرمش ولی خودش گاهی میگه و گاهی وقتی جیش میکنه میگه منم دعواش میکنم وبعدپشیمون میشم پسر منم یکم لجباز شده ولی از خودم ناراحتم که کم حوصله ام و باهاش کم بازی میکنم و گاهی سرش دادمیکشم الان کنارم خوابه کاش غصه های زندگی دست از سرمون ورداره تا ما بااین فرشته ها خوب تا کنیم دوست دارم براش بیشتر وقت بزارم بازی کنم قصه بگم ولی گاهی که با شوهرم دعوام میشه یاتوهر مشکلی ناخدارورفتارباپسرم تاثیرمیزاره شایدم من زیادی حساسم شما هم بگید از خودتون. .توپستای بعدی از کاراو شیرین کاریاش میگم ولی امشب زیادی غمگینم

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
سلام عزیزان پسر من ده دی میشه دوساله وشیرخشکی بود و الان خیلی به شیشه وابستس چندماهه که میخوام ازجیش ...

سلام عزیزم

انشاالله که مشکلاتت حل بشه 

ههممون صبرمون کم شده کاش دارویی بود میخوردیم صبرمون زیاد میشد 😊😊😊

کیا بچشون رو از شیر گرفتن ؟؟ از پوشک چی؟؟

من ده روزه از شیر گرفتم

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
سلام عزیزان پسر من ده دی میشه دوساله وشیرخشکی بود و الان خیلی به شیشه وابستس چندماهه که میخوام ازجیش ...

خیلی زوده عزیزم 

هنوز مغزش کامل نشده

بعدم الان هوا سرده بذار بعد عید

اذیت ش نکن

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
متولد ۹۷؟؟ینی چی؟برا من متولد ۹۷ الان ۲ونیم سالشه

منظورم کسایی که بچه هاشون متولد ۹۷ هست بیان دور هم تجربیاتمون رو به اشتراک بزاریم

منظورم کسایی که بچه هاشون متولد ۹۷ هست بیان دور هم تجربیاتمون رو به اشتراک بزاریم

اگه بچتون متولد ۹۷ هست پس چجور هفت ماهشه

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤

هان!!!

کجا گفتم هفت ماه؟؟؟

دختر من الان دقیقا ۲ سال و ۲ماه و ۱۵ روزشه

رفتم اول تاپیک پست اولم رو احتمالا دیدی 

عزیزم ، گلم تاریخ پست اولم رو نگاه کنی برا ۹۸/۲/۲۰هست اون موقع ۷ ماهش بود 😊😊😊😊

2810