2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
اره الان باید مادرها دور هم باشیم و از تبادل نظر همدیگه استفاده کنیم ولی متاسفانه هیچ کس نیس دختر م ...

پسر من دی نود و هفت 

حرف کم میزنن بابایی مامایی 

میو قور قار پر قند میگه گند به برق بر 

به تاب باب 

خیلی غصه میخورم زیاد نمیگه کلی کتاب گفتار درمانی گرفتم باهاش کار میکنم توضیح میدم ولی پیشرفت ندارع دعا کنید برام

.......خدایا شکرت ....
پسر من دی نود و هفت  حرف کم میزنن بابایی مامایی  میو قور قار پر قند میگه گند به برق بر&n ...

عزیزم خوبه دیگه هر بچه ای یه جوره یکی باز دیر راه می یفته منم پسرم ده دی 

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره الان باید مادرها دور هم باشیم و از تبادل نظر همدیگه استفاده کنیم ولی متاسفانه هیچ کس نیس دختر م ...

سلام عزیزم بچه تواز پوشک گرفتی دختره یا پسر من که دو سه هفته تلاش کردم ولی موفق نشدم دی ماهیه 

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
سلام عزیزم بچه تواز پوشک گرفتی دختره یا پسر من که دو سه هفته تلاش کردم ولی موفق نشدم دی ماهیه 

سلام به روی ماهت 

بچم دختره 

خیلی بی ارادم برا پوشک گرفتنش انگار دیگه حوصله ی این یکی کار رو ندارم خیلی دلم میخواد تا هوا سرد نشده از پوشک بگیرمش 

چند بار در روز میبرمش خودش هم هر دفعه میاد میگه جیش ولی وقتی کارش رو کرده میگه

پسر شما دی ۲سالش میشه؟؟؟ 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شما بچه ها رو از شیر گرفتین پسر من شیرمادریه 

من برا ۲۰ شهریور دیگه شیر بهش نمیدم 

دارم روزشماری میکنم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام به روی ماهت  بچم دختره  خیلی بی ارادم برا پوشک گرفتنش انگار دیگه حوصله ی این یکی کا ...

ممنون اینجا گفتین دلتون میخواد تا سردم نشده از پوشک بگیرین پشت سرهم میگیرین ایا من گفتم اول از شیر بگیرم بعد از پوشک  که شاید بشه سال بعد نمی‌دونم البته  یبار پوشک امتحان کردم نشد یعنی ادامه ندادم بعد چون پسرم حرف نمیزنه یعنی کم جیش میگه گفتم تا هوا گرمه اینجا کرونا نیومده ببرم خونه مادرشوهر یکم بچه راحت باشه چون سرد بشه دیگه نمیرم اونجا نزدیکه خونشون ولی خب نمیشه همش رفت خوندم نباید این دوتا پروژه پشت سر هم گرفت برا همین خاستم ببینم شما کی می‌خواین از پوشک بگیرین بعداز شیر یا قبلش...

البته من برا شیر گرفتن باید از مادرشوهر کمک بگیرم اگه کمکم کنه  برا همین باید برم اونجا گفتم یکماه بعد از پوشک نرم که یدف نجس نکنه  بعد مادرشوهر حرفم بزنه 

.......خدایا شکرت ....
ممنون اینجا گفتین دلتون میخواد تا سردم نشده از پوشک بگیرین پشت سرهم میگیرین ایا من گفتم اول از شیر ب ...

خواهش گلم 

اره بابا اگه بشه که اشکال نداره 

منتهی من خیلی تنبل شدم 

یعنی از سوال دیگه چرا از بیست شهریور چون میخاین هوا خنک بشه من میخواستم از اول شهریور ولی گرم شده الانم محرمه نمی‌دونم گذاشتم بعد از دهه چون دلم نمیاد به چیا که من فک میکنم   

.......خدایا شکرت ....
یعنی اول از شیر بعد از پوشک یا نه اول از پوشک 

الان دارم میبرم دسشویی ولی دست و پا شکسته 

شیر هم ۲۰ شهریور ۲سالش میشه دیگه بهش نمیدم

پسرمن اذر ۹۷ ۵ماهشه  کم‌کم داره‌میشنیه  دندونشم زیر پوسته داره در میاد

97 یا 98؟

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
پسر من دی نود و هفت  حرف کم میزنن بابایی مامایی  میو قور قار پر قند میگه گند به برق بر&n ...

دختر منم دی 97

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
یعنی از سوال دیگه چرا از بیست شهریور چون میخاین هوا خنک بشه من میخواستم از اول شهریور ولی گرم شده ال ...

27 ماه قمری خیلی راحت تره از شیر گرفتن بچه

2810