2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

4525 بازدید | 363 پست

بیاید دور هم باشیم از کار هاشون و رفتارهاشون بگید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دختر من امروز ۷ماهش تموم شد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان الان بارداری؟

نه دیگه بسه خدایییی  

پسر من فردا 1 سالش میشه😎

تولدش مبارک

نه دیگه بسه خدایییی    

خدا حفظشون کنه اها متوجه شدم تیکر تولده ته تغاریه😊 ساراجان خدا خواسته رو همسرتون دوس داره؟ من هنوز آزمایش خون ندادم بی بی چکام مثبته بچم شیر میخوره هنوز ب کسی نگفتم سردرگمم

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
پسرمن اذر ۹۷ ۵ماهشه  کم‌کم داره‌میشنیه  دندونشم زیر پوسته داره در میاد

عزیزمی 

سهیلا گل پسرت ارومه یا نق نقو

2810