2777
2789
عنوان

قرار مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 134848 بازدید | 2288 پست
مرضیه و پانی من اگه بیام با ماشین می یام می تونم باهاتون هماهنگ کنم البته الان نمی دونم می تونم بیام یا نه............... منم با بعد از ماه مبارک و پارک موافق ترم
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
من میگم یکشنبه یه قرار کوچولوئه سر جاش باشه بعد از رمضون قرار میذاریم نهار پارک بانوان
مرسی مرضی جون منم خواستیم بریم پارک بانوان ماشین میارم میام دنبالتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نمی تونم کالسکه بیارم یکشنبه ماشین نمی تونم بیارم پس باید با تاکسی بیام تازه شوشو هم روزه است افطار می خواد ولیییییییییییییییی بازم اگه قرار حتمی بزارید میام و پایه ام
ترنم باران بهاری
سلام
به نظرم قرار یکشنبه تو هفت حوض باشه سرجاش.
بعد اگر موافقید از الان واسه هفته آینده یکشنبه فیکس کنیم بریم پارک بانوان.
تو نمایشگاه مادر و کودک هم می تونیم بازم قرار بزاریم.
یعنی سه بار تو این ماه همدیگرومی بینیم. هر کس تونست هر کدومو بیاد. هر کی هم سه تاشو اومد دمش گرم!
در مورد هفت حوض: صندلی زیاد داره. من دیشب رفتم یه سر. ولی نمیشه بساط پهن کرد نشست. واسه همین یه ساعته 5/6 تا 5/7 خوبه. بیشترش هم خودمون خسته میشیم هم نی نی ها.
اونهایی که با ماشین می خوان بیان اگه منظورتون جای پارکه می تونین تو خیابونهای اطراف پارک کنن بعد با کالسکه بیاین.
پارک بانوان هم به نتیجه برسیم زودتر که برنامه مونو بدونیم. من نمیدونم هوای اونجا واسه نهار رفتن چجوریه. مرضیه جون وارد تره. ولی اگه موافقید بگید زودتر.
نمایشگاه مادر و کودک و من حتما میرم اگه خدا بخواد. اونجا هم فکر می کنم نشه بساط پهن کرد واسه همین می تونیم قراره یکساعته بزاریم اونجا.
پس قرار یکشنبه سر جاشه. هفت حوض ساعت 5/6
لطفا نظر بدید.
من همینم که میبینی!
سلام.... بچه ها شما رو به جان مادر قاسم، همه قراراتون و نذارید واسه شهریور و بعدش هم ییهو تمام. من دارم آخر شهریور میام ایران انشاا... دلم می خواد ببینمتون. یه قرار بذاریم واسه هفته اول مهر، حول و حوش پنجم یا ششم مهر.
اکی هستین آیا؟!
ممنون مرضیه جون عاشقتم بوووووووووووووووووووووووووس

من سعی می کنم همه اشو بیام اگه تا اون موقع شوهری اجازه با ماشین اومدن و بده که حتما میام ولی اکه نده حتما غر میزنه اکه منو بیاره

نمایشگاهم که حتما میام با دختر داییمم که یه پسمل 1 ساله داره قرار گذوشتم اونم میارمممممممممممم

ترنم جون مهرهم میایم بعدشم با هات میام خارجاااااااااااااااااا قول بده من و ارشانم ببریاااااااااا
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
2810