2777
2789
عنوان

متخصص کودکان

507 بازدید | 12 پست

سلام مامانا  خوبین؟؟

کسی دکتر متخصص کودکان خوب میشناسه؟؟

دخترم ۱۱ ماهشه چند ماهه گوشش التهاب داره پیش هر دکتری بردم خوب نشد الانم خیلی بد مریض شده همش اسهال و استفراغ داره، دیگه موندم چیکار کنم، بچه ام بی حاله

کدوم شهری؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

اگه تهرانی دکتر مقدادی و فریدا فرامرزی

تو نت هم بزنی لیستی از بهترین متخصص کودکان بهت میده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تهرانی دکتر مقدادی و فریدا فرامرزی تو نت هم بزنی لیستی از بهترین متخصص کودکان بهت میده

به اسم دکتر زیاده ولی میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته که پیششون رفته باشه و نتیجه گرفته باشه

من پیش دوتاش رفتم عالیه تو نت هم که بزنی اسما همراه با نظرات میاد 

خانم آويد ميرشکرايي 

متخصص بيماري هاي عفوني کودکان هستن 

بسيار مهربون و با اخلاق و با تجربه اش 

وب سايت هم داره مي توني اسمشون سرچ کني و از روي سايتشون مقاله هاي مربوط به عفونت هاي کودکان رو بخوني

وقتی دخترم اسهال و استفراغ شدیدی داشت، خیلی نگران بودم. سریع بردمش پیش دکتر بهار پورروشنی. ایشون خیلی خوب حال بچه رو درک کرد و داروها و رژیم غذایی مناسب رو پیشنهاد داد. دخترم خیلی سریع خوب شد. مطبشون هم خیلی تمیز و منظم بود.

به اسم دکتر زیاده ولی میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته که پیششون رفته باشه و نتیجه گرفته باشه

عزیزم دکتر حمید اسحاقی دکتر بچه های منه‌، فوق تخصص عفونی کودکانه. بی نهایت حرفه ای و کاربلده. حتما یه نسخه بچت و ببر پیشش. مطبشم دقیقا چسبیده به بیمارستان طبی کودکان. بزن تو نت، آدرس و شماره تلفنش میاد

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥