دخترم ۱۱ ماهشه چند ماهه گوشش التهاب داره پیش هر دکتری بردم خوب نشد الانم خیلی بد مریض شده همش اسهال و استفراغ داره، دیگه موندم چیکار کنم، بچه ام بی حاله
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
تو نت هم بزنی لیستی از بهترین متخصص کودکان بهت میده
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من پیش دوتاش رفتم عالیه تو نت هم که بزنی اسما همراه با نظرات میاد
وقتی دخترم اسهال و استفراغ شدیدی داشت، خیلی نگران بودم. سریع بردمش پیش دکتر بهار پورروشنی. ایشون خیلی خوب حال بچه رو درک کرد و داروها و رژیم غذایی مناسب رو پیشنهاد داد. دخترم خیلی سریع خوب شد. مطبشون هم خیلی تمیز و منظم بود.
به اسم دکتر زیاده ولی میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته که پیششون رفته باشه و نتیجه گرفته باشه
عزیزم دکتر حمید اسحاقی دکتر بچه های منه، فوق تخصص عفونی کودکانه. بی نهایت حرفه ای و کاربلده. حتما یه نسخه بچت و ببر پیشش. مطبشم دقیقا چسبیده به بیمارستان طبی کودکان. بزن تو نت، آدرس و شماره تلفنش میاد