دخترم ۱۱ ماهشه چند ماهه گوشش التهاب داره پیش هر دکتری بردم خوب نشد الانم خیلی بد مریض شده همش اسهال و استفراغ داره، دیگه موندم چیکار کنم، بچه ام بی حاله
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
تو نت هم بزنی لیستی از بهترین متخصص کودکان بهت میده
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من پیش دوتاش رفتم عالیه تو نت هم که بزنی اسما همراه با نظرات میاد
وقتی دخترم اسهال و استفراغ شدیدی داشت، خیلی نگران بودم. سریع بردمش پیش دکتر بهار پورروشنی. ایشون خیلی خوب حال بچه رو درک کرد و داروها و رژیم غذایی مناسب رو پیشنهاد داد. دخترم خیلی سریع خوب شد. مطبشون هم خیلی تمیز و منظم بود.
به اسم دکتر زیاده ولی میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته که پیششون رفته باشه و نتیجه گرفته باشه
عزیزم دکتر حمید اسحاقی دکتر بچه های منه، فوق تخصص عفونی کودکانه. بی نهایت حرفه ای و کاربلده. حتما یه نسخه بچت و ببر پیشش. مطبشم دقیقا چسبیده به بیمارستان طبی کودکان. بزن تو نت، آدرس و شماره تلفنش میاد