2777
2789
عنوان

امبدینگ یا کت گوت

2393 بازدید | 9 پست

سلام دوست جونیا کسی دکتر خوب برای کت گوت یا همون امبدینگ تو تهران میشناسه؟

و یه سوال اینکه این روش فقط سایز کم میکنه یا وزن هم کم میکنه چون من دوست دارم صورتمم لاغر شه😊

فقط برای کم کردن سایز یا برای موارد دیگه هم هست؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط برای کم کردن سایز یا برای موارد دیگه هم هست؟

سایز شکم پهلو بازو هر جایی از بدن رو بخوای کم میکنه ولی من دوست دارم وزنم کم کنه فقط لاغری موضعی نباشه یه ورژن جدید تر از طب سوزنیه

سایز شکم پهلو بازو هر جایی از بدن رو بخوای کم میکنه ولی من دوست دارم وزنم کم کنه فقط لاغری موضعی نبا ...

چقدر خوب ...

منظورم این بود برای زیبایی پوست هم هست یا فقط لاغری؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
امبدینگ نه ولی طب سوزنی خیلی کارا انجام میده که یکیشم همین زیبایی پوسته 

اها ممنون گلم