2777
2789

خودم خيلي با مادرشوهرم خوب نيستم سر پسر هشت ماهم از وقتي ب دنيا اومده خيلي بحثمون ميشه مامانش اخلاقش بده شوهرم كاري ب مامانش نداره گوش ب حرفش نيست من نر از گاهي ميرم سر ميزنم ب خاطر بچه رو ببينن خونمون نزديكن با اين وجود گاهي وقتا بي احترامي ميبينم شوهرم تا دم درشون مياد ولي نمياد بالا 😕😕😕 كلا خودشم با اونا مشكل داره ب نظرتون اينجوري بد نيست كه كلا قيده مامانه رو زده ؟همش ميگم يوقت آهش زندگيمو نگيره البته بماند كه من پدر مادر نداشتم كسيو نداشتم سر زايمانم خيلي بهم ظلم كرد با حرفاش همش ميگفت شير نداري منم گريه ميكردم وزن پسرم از جاده سلامت زد بالا بس شيرم خوب بود توپوزي خورد ب زور ميكفت شير خشك بده همش ميگفت بچه تنبله عيب ميزاشت هنوزم عادتش رو ول نكرده بچه منو با بجه هاي ديگ مقايسه ميكنه 

منم هروقت عيب ميزاره چن روز نميرم تا نوشو نبينه ادب بشه !خيلي عصبيم ميكنه 

از دست این مادرشوهرا البته بعضیاشون!

ولی تو چقدر خوبی باز با این حال دوست داری رفت و امد کنی و نیت خیر داری

افرین بهت

کم کم به شوهرت هم یاد بده که هفته ای یه بار حداقل بره یه سر بزنه

بهر حال پدر مادرن دیگه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اولا یکسر میگفت بچه گشنشه ی بارم تو مهمونی داشت میگفت هنوز داشت حرف میزد رو کردم اونور رفتم

خيلي كفرم ميگيره وقتي ميگه پسر من الان هشت ماهشه هنوز ميگه زنيكه فوضول 

منم بچم بدنیااومدتاسه روزشیرنداشتم بچم وزنشواومدپایین یکدفعه کلا ژنتیکشه فک کنم لاغره جاریمم 4ماه بعدمن زاییدهمش اونومیزدتوی سرم که ماشالاچه شیری داره بچه شماگشنشه شیرنداری من ازدستی براکه حرصش دربیادمیرفتم جلوش ازسینه هام شیرمیدوختم شیشه روپرمیکردم پسرم بخوره دهنشوببنده.بازیه مدت گیرداده بودچقدضعیفه جون نداره.خداروشکرالان نرماله وزنش اماتپل نیست منم هرموقع میبرمش بهداشت ازم سوال میکنه وزنش چندبود2کیلواضافه میگم بسوزه.  الانم بازیکسره به بچم شکلات وقندمیده.

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت

محلش نده من اولاخیلی حرص میخوردم امادهن اونابسته نمیشه یک جارودرست کنی یه سوراخ دیگه برادخالت ونظردادن پیدامیکنن.جاریم بچه هاش تپلن.اماخپل دخترش الان 9ماهشه تازه سینه خیزکرده دندونم نداره.منم یکسره پسرم ومیزنم توی سرش

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت