2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 46 پست
میشه ادرسشو بدی

بچه ها کار لیزر هم میکنه و پاکسازیه پوست من نرفتم ولی تعریفشو شنیدم که خوبه و قیمت مناسب اگه رفتین  تعجب نکنین خودش بعضی وقتا کارای منشیشم میکنه پیره و کلی وقت میزاره واسه مریض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه جوش میزنید مشکلتون از داخله با ماسک برطرف نمیشه شما الان یچیزی بزنی ام جوشا خوب شه بازم جوش میزنی و این فایده‌نداره. ماسکای صورت بیشتر برای ازبین بردن جای جوش استفاده میشه. عرق کاسنی و شاتره بخورید، صبحا ناشتا خاکشیر مصرف کنید، مصرب آب و میوه سبزیجاتتونو بالا ببرید. سرکه سیب با آب میل کنید. اگر بازم جوش زدید احتمالا مشکل هورمونی یا چیز دیگه ای دارید که حتما باید به پزشک مراجعه کنین

برای خشک شدن جوشاتون میتونین از صابون گوگرد استفاده کنین، من خودم برای لک جای جوش استفاده میکنم اگر جوشی ام داشته باشم خشک میکنه، البته بعدش حتما کرم مرطوب کننده مناسب با پوستتونو استفاده کنید که خشکی نزنه

خاك رس با گلاب عاليه

شما امتحان کردی جواب داده؟؟ خاک رس عطاریا دارن عایا ؟ چقدر رو صورت بمونه ؟

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
بچه ها کار لیزر هم میکنه و پاکسازیه پوست من نرفتم ولی تعریفشو شنیدم که خوبه و قیمت مناسب اگه رفتین & ...

من پوستم مشکلات زیاد داره ازطرفی هم خیییلی نمیتونم هرینه کنم..یعنی مطمعن برم تتیجه میگیرم؟

من جای جوش زیاد دارم و منافذبازکمی.

یه 
من پوستم مشکلات زیاد داره ازطرفی هم خیییلی نمیتونم هرینه کنم..یعنی مطمعن برم تتیجه میگیرم؟ من جای ج ...

منم میخواستم برم لیزر خیلی پرس و جو کردم 90درصد ناراضی بودن و گفتن بعد از چندوقت لکا دوباره برگشته، حتی بیشتر ازقبل. پشیمون شدم نرفتم. چه ماسکایی استفاده کردین تا الان؟

من پوستم مشکلات زیاد داره ازطرفی هم خیییلی نمیتونم هرینه کنم..یعنی مطمعن برم تتیجه میگیرم؟ من جای ج ...

عزیزم من برای اگزمای گونم رفتم صورتم جوش نداره ولی برای همین اگزما پیش هر دکتری بگی رفتم بخدا ماه پیشش رفتم خاج سید نزدیک ۲ ملیون پول دارو دادم گونه هام بدتر شده دوستم معرفی کرد بنده خدا کلی دارو نوشت بعد هی میگفت وای خیلی گرون شد ولی باید بدم گفتم دکتر پولش مهم نیست بنویس رفتم داروهونه کله داروهام شد ۲۵۰ تومن انقدم زیاده هنوز تموم نشده حالا امتحانش کن ایشالله جواب بگیری من که کلی دعاش کردم 

منم میخواستم برم لیزر خیلی پرس و جو کردم 90درصد ناراضی بودن و گفتن بعد از چندوقت لکا دوباره برگشته، ...

باماسک ک نتیجه ندیدم البته دوسه باربیشترنزاشتم خیییلی وقت پیش اونم.....

واسه منافذ تخم کتان چنندبارگزاشتم ک فایده نداشت...

واسه لک یادم نیس چیا بودن ولی بیخیالش شدم تاثیرنداره

یه 
باماسک ک نتیجه ندیدم البته دوسه باربیشترنزاشتم خیییلی وقت پیش اونم..... واسه منافذ تخم کتان چنندبار ...

صابونم امتحان کردین؟ منم چون خیلی چیزا امتحان کردم واسه لک جای جوشام، زیاد نیس اما خب حساس شدم، هیچکدوم تأثیری نداشت. الان حدود یک هفتست صابون گوگرد میزنم صبح و شب، خودم احساس میکنم داره کمرنگ میکنه جای جوشامو، واسه بستن منافذ پوستتون سفیده تخم مرغ و چندقطره آبلیموی تازه رو امتحان کنید.