2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادرم توی یه شهر دیگه زندگی میکرد.
یه دفعه همه زندگیشو برداشت و اومد خونه بابام.
وسایلشو گذاشتن طبقه بالای خونه بابام.
هنوز بازش نکرده بودن.
نمیخوابید ساعت سه بود و نمیخوابید
بابام گفت بخواب خوووووو فردا بقیه حرفاتو بزن
نیگفت نههههه
هیشکی هم نخوابه.
با دعوا خوابید و فرداش رفت سرپشت بوم تا یه ورق آهنی رو بیاره تا واسه مغازش.......نمیدونم چیکار کنه.
همون لحظه باد میاد و سیم برق فشار قوی میخوره به ورق....وجودش آتیش گرفت.
تو هنوز توی شکی...
بعد یک سال جاش خالیه.
بعد یک سال برادرت رو میخوای
میخوای ولیییییی نیسسسسسسسسسسسسسس.
برادرم..... آرامش قلبم...
نمیخوام دلتو بسوزونم ولی حالا حالا ها جیگرت میسوزه هر اتفاقی هر خاطره ادمو یادش میندازه مگه میشه فراموش کرد اخه

هنوز صداش توی گوشمه..........هنوز قیافه ش جلوی چشمامه.........هنوز خنده هاشو میشنوم..........آخه داداشم خیلی سر به سر همه میذاشت.........همه ازش فقط خاطره خنده دارن..........

اینا حرفای دل منم هست نفیس جون هر موقع دلت گرفت بیا اینجا با هم درد دل کنیم
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
الهی بمیرم من...................الهی بمیرم من.................فرخنده جون.................خدا رحمتش کنه.........ای وااااایییییییییی.........ببخش که یادآور تلخیهای زندگیت شدم...............
دکتر فتح سامی 15 بهمن
ستاره دریایی جون دقیقا............راضی بودم تصادف میکرد یه چند روزی توی بیمارستان میدیدمش..بعدا میرفت......نه اینکه دوروز بعد از آخرین دیدتش توی بهشت زهرا زیر خروارها خاک..................ای کاش...........دلم داره اتیش میگره
دکتر فتح سامی 15 بهمن
نفیس جون نریز تو دلت گریه کن داد بزن
من مثل دیونه ها بودم اصلا گریه نکردم همه میگفتن چقدر تو صبوری ولی نمیتونستم گریه کنم هنوز باورم نمیشد همش چشمم به در بو.د که بیاد
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/