2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
خوش اومدید نی نی های جدید

اینم نیمرخ باران گیگیلی من! البته عکسش مال 24-25 روزگیشه

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

اینم دست کوچولوش در دستم. فداش بشم من

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون حسنا جون
مرسی مارال جون

دختر ما رفته گل بچینه
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
فرشته ی من:

باران..............38 روزه:

اینجا بد اخلاقه و گریه میکنه! وقتی موقع گریه دستاشو اینجوری میکنه خیلی ملوس میشه طفلکم:

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلامممممممممممممممممممممممممم

ماجراهایه علی و دختر خوشگلا.....

یه روزی علی اقا داشت از کلوپ رد میشد که یهو چند تا دختر خیلیییییییییییییی خوشگل دید...

علی: وای وای وای چه دخترایه خوشگلییییییییییییییییییی ماشالاااااااا

در همین حین ناگهان چندتا از خوشگلا هم علی جون رو دیدن و علی خیلیییییییی ذوق زده تر به اونا نگاه کرد....

علی: وایییییییییییییی واقعا چه جیگرایی بیدن.......

بعد علی تصمیم گرفت بره تو خونه بشینه و فکراشو بکنه که بالاخره چیکار کنه و کدوم یکی از این خوشگلا رو بگیره....

علی: خدایا چیکار کنم غصم شد حالا کدومشونو بگیرم....

علی:باید بهتر بررسی کنم .........

و علی بعد از کلی تفکر بالاخره تصمیم گرفت که.....

علی: اره بهترین فکر اینه که فعلا دو تاشون رو انتخاب کنم و بعد از بررسی با یکیشون عروسی کنم ....

و در این جا علی اقا مصمم واسه اشنایی با دو تا از خوشگلا پا میشه و میره بیرون....

ادامه ماجرا و این که بالاخره علی جون کدوم دوتا از خوشگلا رو انتخاب میکنه واسه اینده .............

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
2810