2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم چند تا عکس دیگه از ستایش خانوم مامان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

اینم عکس بعد از حمامش که پریروز گرفتم بالاخره برای اولین بار خودم حمومش کردم البته با کمک همسر مهربان

به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
هههه گلسان جون ستایشم نمیدونم آفتاب از کدوم طرف در اومده بود که خوابید موقع عکس

راستی اگه کسی هست لطفا جواب بده سیر توی غذا هم واسه شیر بده آخه میخوام میرزا قاسمی درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
باران نزدیک 40 روزشه. بخوام ببرمش بیرون چه تیپی ببرمش؟ مامانای دختر دار چی بپوشه دخترم؟ با لباس تو خونه ای که نمیشهههههههههههههههه

عکس از قرتی بازی دختراتون بذارید . من بلد نیستم. من خودم هم بلد نیستم تیپ بزنممممممممممممم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
وای شیوا من عاشق این قرتی بازی دخترام.....

صا جون من نمیدونم..اما من یه جا شنیدم اصلا تغذیه رو شیر مادر تاثیر نداره...اما چون سیر بود داره شاید بوش رو شیر تاثیر بزاره
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
صبا فکر کنم شیرو بد طعم میکنه سیر

ماشالله چه دختر خوشگلی داری. فعلا خوشگلترین دختر کلوبه به نظر من
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ال تخت من التخت یه دست رخت......................

ستایش خانم ایا وکیلم شما رو به عقد اقا رادوین در بیاورم..............................

لی لی لی لی لی.................................................

گفته باشم کسی به چشم بد به عروس من نگا نکنه ها................................
هیچ میدونستید که ،،،،،
ادمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن. !!!!
2810