2777
2789
سلام ظهرتون به خیر .میخوام برم نمایشگاه کتاب چه کتابهای کمک آموزشی مناسب پایه سوم ابتدایی؟گاج قلم چی ......چی بگیرم که خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کنکوریه که کتاب اضافه بگیری تو خونه بیشتر کار کنه تو رو خدا انقدر فشار درست نیست پسر من سومه ، حالا دوتا کتاب اضافه کار کنه دانشگاه قبول می شه؟! یا از بچه های دیگه تو رقابتهای علمی عقب میفته ؟! نه!!!!!! بهتر می تونه زندگی کنه و از زندگی و بچگیش لذت ببره .
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
من هرسال پسرمو می برم نمایشگاه اما اجازه می دم خودش کتابهای مورد علاقه اش رو انتخاب کنه تا انگیزه خوندن داشته باشه و اجباری درش نباشه تا زده بشه بیشتر هم کتابهای علمی و تخیلی و گاهی هم کتابهای شعر و ماجراجویی و فانتزی انتخاب می کنه
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .