2777
2789
عنوان

فرشته اسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306985 بازدید | 9960 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانومهای ناز و خوشگل
ای بابا نازتون زیاد شده و ازتون خبری نیست!!!
جای همتون خالی امروز از مشهد برگشتم و یاد همه همتون بودم.مخصوصا فرزانه ،نازلی ،ترنم،فاطمه،مامان بهارو...
عسل به یاد تو ورادین و اینکه نزدیک تولدش هم هست بودم .ان شالله خدا حفظش کنه برات.
بهناز نازم هم که با ای ام است اونجا اساسی یادت بودم.
مامان بهار ان شالله به سلامتی جواب ازمایشات را بگیری و نی نی ناز و سالم بیاد بغلت.
رهام لحظه اخر بهش گفتم با امام رضا خداحافظی کن.گفت:امام رضا من دارم میرم اگر ناراحت باشی و گریه کنی دیگه نمیام پیشت!!!!
بیشتر بیاید اینجا
سلام

امیدوارم حال همه دوستای گلم خوب باشه..

هم خواستم حالتون رو بپرسم هم اینکه

تولد عسل جون و رادین کوچولوشو تبریک بگمممم...امیدوارم که در کنار هم هزارون سال با خوشی زندگی کنید......بووووووووووووس
تولدتون مبارکککککککککک
مثل آنکه شاهرگ احساسم را زده باشی ..بند نمی آید دوست داشتنت
ﺳﻼﻡ ﺧﻮﺑﻴﺪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ? ﻋﺴﻞ ﺟﺎﻥ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﺑﺎ ﺭاﺩﻳﻦ ﻳﻜﺮﻭﺯﻩ? ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ اﻧﺸﺎﻻ. ﺑﭽﻪ ﻣﻨﻢ اﻧﺸﺎﻻ اﮔﺮ ﺧﺪا ﺑﺨﻮاﺩ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺯﻣﺎﻧﻪ ﺗﻮﻟﺪﺵ. ﺭاﺳﺘﻲ ﺩﻋﺎ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﻧﺮﻩ اﻳﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺟﻮاﺏ ﮊﻧﺘﻴﻜﻢ. ﺧﻴﻠﻲ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﻴﺶ ﺑﺪ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪﻱ اﺯ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ اﻓﺘﺎﺩﻡ ﺭﻭ ﺧﻮﻧﺮﻳﺰﻱ ﺷﺪﻳﺪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ, ﻣﺮﺩﻡ اﺯ ﺗﺮﺱ
چون سر آمد دولت شب‌های وصل - بگذرد ایام هجران نیز هم
نازلی هم هست خوبه هست و هست
قبلا ها یک جایی بود که بچه ها میومدند از غمشون و شادیشون مینوشتند اما دیگه اونم نیست
بچه ها شما به خاطر اینکه اون روز تازلی از دست اون کاربرا عصبانی شد دیگه نمیاید ایا
ای بابا چه عجب...یه اسفند دود کنید تنبل خانمها...بیشتر بیاید...من یکی هیج جای دیگه ای نمیرم.دلم خوشه اینجاها.
آزی تو خجالت نمیکشی تاپیک راهاندختی و نیستی؟به نازلی عزیز هم بگو بیاد.
بهناز به یادتم...با خبراهای خوش خوشحالمون کنی