2777
2789
بچه ها من مشکل خواب نگار رو دارم

نگار الان به زور ساعت ده مهد باشه. بعد هم ظهرها همیشه میخوابه. یعمی من خودم خیلی وقته وقت نمیذارم و

نمیخوابونمش. خودش خوابش میبره. مخصوصا الان که مهد میره. حدود ساعت دو و نیم تا 4 میخوابه. شبا به زور 11-12

میخوابه.

چیکار کنم صبح نه مهد باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانیه هم صبحانه اش تعطیله چند وقتی بود که به شیر لب نمی زد از اون به بعد یه کم مغزیات یا موز رو تو شیر میکس می کنم می خوره بعضی روزها هم یه بیسکوبیت های بای رو تو شیر میکس می کنم خیلی دوست داره با خرما هم خوب میشه شیر فقط چاق کننده است اساسی برای بچه های کم وزن خوبه ....هفته ای یک دفعه بهش میدم ....فقط یه ماهی شیر نخورد تا انقدر امتحان کردم دیدم اینجوری می خوره

پنیر و کره هم نمی خوره فقط خامه یا حلورده رو خالی می خوره کلا خیلی بدغذا شده قبلا هر جور غذایی رو می خورد ولی الان خیلی بهونه می گیره
منم از یک دکتر گیاهی شنیدم که می گفت ترکیب میوه ها با شیر خوب نیست برای معده ضرر داره تنها چیزی که خوبه با شیر مخلوط بشه عسله .........ولی چیکار کنیم وقتی لب به شیر ساده نمی زنن
سلام

خوبید ؟ بچه ها من دلم برای بقیه بچه ها هم تنگ شده خیلی دوست دارم از حالشون خبر دار بشم. مثلا از حال و احوال مایی و پسرش /هدیه و دو قلوهاش / صبا و پسرش و نینیش/ آلاله جون و دخملش و نینیش/بهار و دخملش....

کسی از این دوستان خبر نداره .اگه اونور میان ما را هم از هحوالاتشون با خبر کنید و بهشون بگید چه قدر دلم براشون تنگه
سمیه راهش اینه که بعدازظهر نذاری بخوابه یا کم فقط نیم ساعت بخوابه... بعد هم که بیدار شد باید فعالیت بدنی داشته باشه تا تخلیه انرژی داشته باشه و شب تا 10 دیگه بخوابه...
Lilypie Pregnancy tickers