2777
2789
سلام دوست جونا کسی از شروع فروش ویژه ایران خودرو خبری نداره؟ این که میگن قراره ماشین گرون بشه راسته؟
خدایا …
بفهمان که بی تو چه میشوم ولی نشانم نده !
خدایا …
هم بفهمان و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای فری جون منم همینطور حالم گرفتست اصلا ماشین ندارن میگن میخواد گرون شه شما میخوای شرایطی بگیری؟ من چندروز پیش رفتم نمایندگی گفت خانوم هیچی نداریم جز اینایی که میبینی چندتا ماشین بود سمند ال ایک و 405 که گفت قیمتمون با بیرون فرقی نداره یعنی 405 که 27 بوده میداد 30
از اخر اسفند سایتشون رو بستن هنوزم باز نکردن وقتی اینطوری میشه یعنی میخوان ماشین رو با قیمت جدید بفروشن (قیمت جدید یعنی گرونتر) همیشه کارشون همینه! متاسفانههههههههههههههههههههه با اون ماشینای اشغالشوون خجالتم نیمکشن !! هر سال که ماشین میزنن قطعاتشون افتضاحتره! از داشبورد گرفته تا...! فقط گرون میکنن
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
عزیزم ایران خودرو فعلااا هیچیییی نمیده حتی وانت پیکان اگر سایتشو باز کنه پیش فروشی داره که معمولا بسته به قیمتماشین 13-18 میلیون میگیرن ثبتا نام...ئدیع دومش دو سه ماه بعد و باقی هم بسته به نرخ روز موعد تحویل میگیرن.
ولی ماشینها خیلی دارن بی کیفیت تر میشن ما و این یکساله هی داریم ماشین عوض میکنیم یکی از اون یکی بیخودترررررر ال نود الان تو بازار 40 تومنه!!! اونوقت بیا داشبورداش و ببین!! مث پراید میمونه! فرمونشو ببین! صندلیا ش و ببین!!! افتضااااح اونوقت تو کیش که ماشین بهش گمرک نمیخوره از اونور اب ماشین میارن با چه کیفیتهای عالی!!! شصت هفتاد تومن
مهسان جون ماشین چینى که کلا خوب نیس. همسر من چند ماه پیش ماموریت رفته بود چین, میگفت هیچکدوم ماشیناشون چینى نیس, فقط ماشیناى اروپایی.. حتى یه کلاسى داشتن استادش چینى بود , بهش گفته بودن چرا ماشیناى چینى بی کیفیتن؟ گفته بود مثلا چه ماشینى؟گفته بود لیفان! اسناده گفته بود لیفان ؟؟؟!!! لیفان دیگه چیه؟! ضمنا ماشین چینى وقتى کارکرده میشه فروشش خیلى سخته!! اگه پول لازم بشى طول میکشه تا فروش بره اخرشم قیمت واقعى نمیغروشن!! دوست من ایکس 33 داره ! تو سربالاىى خاموش میشه! تو پارکینگ بره دیگه نمیتونه از شیب پارکینگ بیاد بیرون!! دیسک و صفحه هاش کلا باید عوض بشه!
عاطى جون وقتى ایران خودرو سایت فروشش رو ببنده، مسلما قحطى ماشین میاد و هر کى هر قیمتى میخاد میپرونه"! تو بازار بذست درصد زیاد میشه, بعد ایران خودرو سایتشو باز میکنه میگه چرا واسطه بخوره؟!خودم میخورم و اینچنین میشه که قیمت خودرو میره بالا و این پروسه همچنان ادامه دارد!!!
ما یه رانا صفر از کارحونه تحویل گرفتیم! اولاش خوب بود, بعد چند ماه کلاژش تق تق میکرد بهد کلاژش سفت شد بعد کلاژش داغ میکرد بعد تو نرافیک کلا نمیگرفت!! شش تا نمایندگى بردیم با گستاخى گفتن اره اینا کلاژاش بد در اومده!!ما نمیتونیم کارى کنیم!! حالا مثلا ما کلى پول کارت طلایى دادذم, ماشین گارانتى داشت! همسرم میگفت یه رانایی اومده بود کلاااا کلاژش از کار افتاده بود!! به همین راحتى..به همین بى مسیولیتى مسیولین مجبور شدیم رانا مون رو بفروشیم!! با ضرر!! از همین تریبون اعلام میکنم دوستان رانا نخریدددددد
2810