2777
2789
عنوان

مربوط به مسابقه عکس نی نی های آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 286907 بازدید | 1781 پست
بترتیب :مریم (نیما) با 13 رای ....................نونا و یاسمین مشترکا" 12 رای .............لیلا (دریا) سانا ونگین با 6 رای ......toto و زری با 3 رای ...........ستاره با 2 رای ..................مینی و لیلا (رادین) وراحله (ریحانه ) با 1 رای .نفرات بعدی شدند.......... به همه تبریک میگم که با قطعی وب سایت بازم همکاریشون رو بسیار عالی نشون دادن....... حالا منتظر نفرا اول می مونیم تا موضوع رو بگه ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موضوع:

"نی نی به حمام میرود" .........اینم از قول رویا جان برنده محبوب این هفته ........... ببینیم تا سال دیگه کی برنده میشه .......... من که عکسم از الان آ ماده است.........
رویا جون شقایق جون وصهبا جون تبریک میگم.
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
تا آخر پنجشنبه همین هفته ...............تمام مسایقه هامون عینا مثل پست اول این تاپیک اجرا میشه...........بچه ها لطف کنین .منت بذارین پستهای اضافی رو پاک کنین برای تبریک بیایین تو تاپیک البوم ابان 88...... اینجا باید عکس بذارین.....عکساتون کو؟.........
2810