2777
2789
مثلا دیشب قرمه سبزی جمعه رو خوردیم نهار هم دخترم همون رو برده بود اما خیلی اروم اروم ماکارونی درست کردم(چون دیگه قرار نبود شام بخوریمش تا موقع بفرمایید شام من و تو داشت اروم می پخت) سر فرصت برای نهار امروزش ، برای شام امروز خودمون و نهار فردای دخترم ، و یکم هم یه وعده تو فریزر براش می ذارم یه وعده هم قورمه سبزی می ذارم این یعنی 2 وعده برای این هفته غذا داره
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
مهسان بیاد ببینه تو شاغلی کمک نمی کنه ؟ من اگر مامانم بیاد از خدامه همه رو انجام می ده حیف یه شهر دیگه است و معلمه
اما ننه شوشو قبلا ها که میومد نهار درست می کرد اما خیلی وقته از شهرشون نیومده اینجا
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان اینقدر طولانی غذا رو فریز نکن خیلی ضرر داره مملو از رادیکالهای آزاد می شه ........
بچه ها آشپزی اینقدرها هم سخت نیست که فک می کنید دوتا پیمانه برنج آب یه بند انگشت بالاش باشه کمی روغن و کمی نمک شعله رو کم کنید آبش که تموم شد زیرش شعله بخش کن بذارید توقفتون توی اشپزخونه کمتر از 5 دقیقه است واسه روش هم واجب نیست خورشهای وقت گیر و زمان بر بپزنید من چی بشه به ندرت توی هفته قیمه قورمه بپزم اکثر با گوشت چرخ کرده کباب درست می کنم توی تابه پیاز حلقه می کنم دیگه هرچی دم دستم بیاد نخودسبز هویج گوجه سیب زمینی گوشت چرخ کرده همه رو می ریزم یکم روغن کفش می ریزم شعله رو کم می کنم می رم پی کارم زمان توقف توی آشپزخونه 5 دقیقه ........... یا مثلا همین ماهی که گفتم توی پیرکس بذارید پودر سیر و نمک بزنید یا اگه دوست دارین کمی تمبر هندی و روغن بهش اضافه کنید ............. فویل بکشید درش رو بذارین توی فر خودش می پزه زمان توقف توی آشپزخونه کمتر از 5 دقیقه یا مثلا کوکو سیب زمینی مواد رو سه سوت بریزین تو خورد کن بعدش بذارید سرخ شه شعله رو کم کنید برید سراغ بازی با بچه فقط یه سر کوچولو بزنین که برش گردونین ........... یا مثلا ماکارونی من وقتی دیره همزمان که داره ماکارونی می پزه موادش رو درست می کنم مثل خورش می ریزم روش سریعتر درست می شه یا عدس پلو تا پلو دم بکشه عدس هم می پزه بعدا قاطی می کنم
ببخشید سرتون رو درد اوردم بچه ها ولی اینم بگم منم اوایل ازدواجم خیلی آشپزی وقتم رو می گرفت ولی الان دستم تند شده و دستم اومده چه غذاهایی سریع می شه درست کرد و دهن شوشو رم می بنده اونا رو درست می کنم نمیام فسنجون بذارم وسط هفته که ولی هر شب یه غذای سالم تازه و متنوع تازه همونطور که گفتم خودم رژیمم و فقط برنج رو واسه شوشو می پزم ...........
مرجان جون باید بهتون احسنت گفت لطفا غذاهای دیگه ایی که درست می کنی رو هم بهمون بگو .
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

سلام من شاغل نیستم و نی نی هم ندارم و لی می دونم چقدر سخته آدم از سر کار برگرده و غذا درست کنه و هم به نی نی برسه.
غذای فریزری خیلی خطر ناکه و مواد سرطان زا توش تشکیل میشه.غذایی هم که بمونه همه خاصیتش را از دست می ده و میشه تفاله.این رو دکتر به یکی از دوستام که باردار بود گفته بود که غذای روز قبل را نخوره.مخصوصا الان که هوا داره گرم میشه و امکان فساد غذا هم بیشتره.
به نظر من یه اسلامبولی که کته باشه با سیب زمینی یا نون و پنیر خاصیت بیشتری داره.
من خودم برای نهارم چون دیر از خواب پا میشم خورشت را شب که می خوابم می ذارم رو شعله کوچیکه گاز و زیرش را کم می کنم که ظهر که بیدار میشم یه کته بذارم و باهاش بخوریم.تازه شوهرم هم تو خونه کار می کنه و از بچه هم سخت تره .چون نمی تونم به کارام برسم.
نقطه جان 14 بهمن به دنیا اومد

Lilypie First Birthday tickers
کباب تابه ای
کتلت
ماکارانی
مرغ آب پز
اسلامبولی
کشک و بادنجان

اگه پیاز داغ آماده داشته باشین که خودتون درست کردین یا از بیرون خریده باشید خیلی آشپزی را سریع می کنه
نقطه جان 14 بهمن به دنیا اومد

Lilypie First Birthday tickers
غذاهای دیگه مثلا همین غذاهایی که فینگیلی گفت خوبه سریع تهیه می شه مهم اینه که از قبل آدم بدونه چی می خواد درست کنه اینجوری مثلا گوشتش مرغ یا ماهی رو میزاره توی یخچال از شب قبل یخش آب می شه و کارا سریعتر انجام می شه مثلا من کوکو سبزی هم درست می کنم از این میدونا نزدیک خونمونه سبزی تازه خردشده و شسته می گیرم بهش اطمینان دارم تمیزه .................
یه وقتا هم که مثلا خیلی فوری فوری 10 دقیقه ای وقت نباشه نودل درست می کنه آبدار مثل سوپ پسرم عاشقشه ......... شوشو هم می دوست داره البته نه به عنوان غذا مگیه این سوپه شام چی داریم ؟
سالاد سبزیجات هم خیلی طرفدار داره خونمون هرچی دم دستم بیاد بخار پز می کنم (سیب زمینی هویج نخودسبز ذرت ) کمی سس و ماست آبلیمو و پیازچه بچه های خیلی دوست دارن سالم و پر ویتامین هم هست ........

آها سوفله هم درست می کنم یه وقتا فقط سبزیجات یه وقتا هم یگم گوشت و پیاز داغ (مثل مایه ماکارونی میریزم توش ) خیلی خوشمزه می شه می زارم توی فر سس سفید هم درست می کنم می ریزم روش خیلی سالم خوشمزه و سرشار از انواع ویتامیناست توش (سیب زمینی ذرت نخود سبز کلم بروکلی گل کلم هر چی تو این مایه ها دستم برسه می ریزم البته قبلش نیم پز یا بخار پز می کنم ) آخر سریکمم هم پنیر پیتزا اضافه می کنم