2777
2789
من هر روز تا 4 سرکارم و وقتی میام خونه دوست دارم تمام وقتمو با بچه بگذرونم ولی غذای ناهار فردا درست کردن و کارخونه همه وقتمو میگیره!میخوام ببینم کسی هست که غذای کل هفته رو 5شنبه،جمعه ها درست کنه بذاره یخچال؟اگه اینطوره میگین چجوری و چیا درست میکنین؟ ممنون
وای اینجوری که خیلی سخته عزیزم

من خودم تا 5 سرکارم و 6 میرسم خونه سریع خونه رو جمع می کنم و بعد هم غذا می زارم خورشت هارو هم که به پیشنهاد بچه های همین سایت می زارم تو پلوپز که تا من می رسم بپزه موفق باشی شام و ناهار رو هم باهم می پزم
سلام شاین جون منم مثل شمام ،‌شبا ناهار درست می کنم دو وعده یعنی هم شام وهم ناهار می خوریم اکثر روزا ،‌البته برای نی نی هم سوپ می زارم خیلی خسته کننده هست اگه کسی راه حلی داره حتما به ما بگه ،خیلی ممنونش می شم .
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم همنطورم همش در حال بدو بدو ام . غذا برای کل هفته مونده میشه جمعه ها میتونی برای دو ، سه روز بعد درست کنی بازم بهتر از هر روزه من معمولا هر شب یا یک شب درمیان درست میکنم البته میتونی از آرام پز هم استفاده کنی خورشت ها شب تا صبح می پزه . آخر شب که بچه خوابید مواد خورشت رو بریز توش بذار تا صبح بپزه
سلام منم شاغلم تا 5 سرکار تا دنبال پسرم برم و ببرم پارک و اینا و بریم خونه ساعت 7 می شه ولی خیلی سریع به همه کارام می رسم شوهرم حتما شام باید غذاش مفصل باشه نهارم می بره غذای مونده هم نمی خوره لیوان آب رو هم باید بدم دستش ........................... از وقتی می رسم خونه همش راه می رم تا آخر شب که بیهوش شم با پسرمم بازی می کنم مثلا وقتی عجله دارم و کارام عقبه می دوم میگم بدو باهم مسابقه بدیم بدو باهم خونه رو جمع کنیم نوار می زاریم موزیکال و همش ورجه وروجه می کنیم ......... یا مثلا دارم آشپزی می کنم فلش کارتا رو می دم دستش و باهاش زبان کار می کنم ................. مثلا می گم اونم تکرار می کنه اینجوری هم بازی می کنیم هم من بکارم می رسم برنجام رو اکثرا دمی می زارم راحت تره دستم اومده خمیر هم نمی شه ......... تازه خودم تو رژیمم اکثر وقتا باید واسه خودم غذا جدا درست کنم !!!
من تا 5 سرکارم تا برسم خونه 6 برای نهار مهد دخترم شب غذا درست می کنم اما طوری که 2 روز نهار ببره خودمون هم سرکار نهار می دن می خوریم شام هم یه چیز حاظری یا ساده یا از غذایی که برای نهار درست می کنم اضافه بمونه می خوریم
مثلا ماکارونی 2 وعده ببره ما هم بخوریم اینطوری یک شب دیگه نباید غذا درست کنم
وشت مثلا با برنج برای نهارش میذارم دو روز ببره البته حبوباتش رو زیاد براش نمی ذارم بیشتر گوشت و سیب زمینی خودمون هم یک شب می خوریم
مرغ 2 وعده خودمون هم میخوریم اینطوری بلخره هفته تموم می شه اخیشششش ههههههه

بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
بابا شما ها خیلی هنرمندیدددددددددددددددددد....

من که ساعت 5 میرسم خونه جنازه ام !!!!!!!!!!

ترجیح میدم مابقی انرژی رو با دخترک بازی کنم ... میریم تو حیاط و بعد هم نقاشی یا .... ( اگه زنده مونده باشم !!!)

عمرا هفته ای 1 بار بیشتر آشپزی کنم ...البته حامله هم هستم و اینو بهانه میکنم ... شوهرم هم 3 روز در هفته تهران نیست و من از مادرم یا مادر شوشو غذا میگیرم ......

بچه ها من خیلی زود خسته میشم و انرژیم تموم میشه ... مولتی ویتامین هم میخورم ولی ....... کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پلو پز آرام پز دارم تنظیم می کنم مثلا از ساعت 2 شروع کنه به پختن و تا برسم خونه می پزه و بوی خورشت همه جارو بر میداره ..... یا سعی کن غذاهای راحت تر در طول هفته رست کنی و غذاهای خورشتی رو بزری پنج شنبه جمعه
ولی دیگه گاهی خیلی کار دارم و نمی رسم و خسته هستم از این کتلت های اماده همبرگر کباب کوبیده اماده که سوپرمارکت ها می فروشن دارم خیلی کم اما ماهی یک یا دوبار درست میکنم دیگه چاره نباشه برای دخترم هم با برنج برای نهارش می فرستم مهد اما خیلی خیلی کم

سلام منم شاغلم تا 5 که میرسم خونه. آخر هفته ها رو که خونه هستم مرغ مفصل میپزم بخشیشو با مواد دیگه میکنم سالاد الویه بخشیشو سرخ می کنم برا همون روز یا شب آبشو سوپ می کنم در کنار اینا مایه کتلت یا ماکارونی آماده می کنم سیب زمینی آبپز پوست نکنده هم جدا تو یخچال دارم اینجوری تقریباً تا چند روز غذا داریم که برای سرو هم تازه هست هم متنوع. تازه برنج رو میشه در طول هفته برا دو سه وعده پخت و فقط خورشتشو متنوع کرد که زیاد وقت گیر نمی شه. مایه ماکارونی رو هم میشه با ماکارونی مصرف کرد هم با سیب زمینی می شه دوپیازه گوشتش کرد برا شام هم می شه باهاش پیراشکی و سمبوسه و یا بتنهایی ساندویچ کرد. اینجوری همیشه غذا هست و دچار تشویش نمی شم.
منم خورشتی فقط جمعه ولی طوری درست می کنم که شنبه هم دخترم ببره خودمون هم نهار جمعه می خوریمش و شام شنبه هم با همون سر می کنیم
2810