2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل باردار
تبریک میگم دارید مادر میشید
*مامانا از الان باید به فکرتناسب اندام باشید همچنین کاهش قابل توجه عوارض بارداری ، رفع کمردرد ، آمادگی هرچه بیشتر برای زایمان ، کاهش احتمال افسردگی پس از زایمان، کاهش استرس ، افزایش روحیه و افزایش خونرسانی به نی نی نازتون و درنهایت وزن گیری بهترش تا یه نی نی توپول و ناز رو تو بغلتون بگیرید!

مامانای عزیز .
در درمانگاه تخصصی شفا کلاسهای ورزش بارداری برگزار میشه . . .
*نه مثل مراکز دیگه که تنها 20 دقیقه آخر به ورزش و ریلکسیشن اختصاص پیدا میکنه . . . تو این درمانگاه توسط یک ماما که خودش هم مربی ایروبیک هست و مدرک برگزاری کلاسهای ورزش بارداری رو از دانشگاه تهران داره کلاسهای ایروبیک ورزش بارداری رو برگزار میکنه . هر جلسه 1.30 ساعت و با قیمتی کاملا مناسب .DesiSmileys.com

*مهمتر از اون اینه که شما مجبور نیستید ساعت و کار زندگیتون رو تعطیل کنین بخاطر کلاس . . . به دلیل خصوصی برگزار شدن کلاس با توافق بچه ها و مربی تا زمانی که برای کسی مشکل و کاری پیش نیاد ساعت و روز کلاس معین میشه و امکان تغییرش هست .

*بعد بدنیا اومدن نی نی گولو ها هم میتونین ازین کلاسا استفاده کنین . . . برخلاف باشگاهها که اجازه حضور بچه رو نمیدن . شما میتونید قند عسلتون رو هم با خودتون ببرید . . . مخصوصا مامانایی که جایی برای سپردن نی نی ندارن!

*کلاس ورزش ابتدا ضربان قلب جنین سمع میشه . . . بعد ورزش با محیطی موزیکال و شاد شروع میشه .

*به دلیل انجام این حرکات توسط یک ماما . . . حرکات حساب شده و حرکات مفید برای جنین و مادر است که آسیبی به هیچ کدام نرسد و بالعکس مفید و سازنده باشد

*به دلیل انجام تنفس های درست خونرسانی به جنین بهتر شده و وزن گیری اش بهتر میشهDesiSmileys.com

*کشش مناسب پوست درنتیجه ترک نخوردن پوست شکم

*به دلیل حضور سونوگرافی و دستگاههای پیشرفته مامایی هر نگرانی ای پیدا کنید بلافاصله برطرف میشه !

*کمردرد ، پادرد، واریس، درد لگن، استرس و . . . از بین میره .

*در ضمن ورزش در آب در روزهای تعیین شده در استخر سرپوشده نیز انجام میگیرد

*چون علم به اتفاقات بعد زایمان پیدا کردید و چون ورزش های مناسب باعث شاداب شدن هرچه بیشترتون میشه احتمال افسردگی بعد زایمان خیـــــــــــــلی کاهش پیدا میکنهDesiSmileys.com

*تازه بعدشم تنظیم خانواده ، سنجش و پایش نوزاد ، مشاوره برای هرچه بهتر شدن سلامت و تغذیه نوزاد و واکسیناسیون رایگان انجام میشود!DesiSmileys.com

خلاصه هم فال و هم تماشا
جهت اطلاعات کاملتر با این شماره ها تماس حاصل فرماییدDesiSmileys.com

شماره تماس مستقیم با مربی:
09356107886 ***** خانم کرباسی
شماره تماس و آدرس درمانگاه:DesiSmileys.com
تقاطع بزرگراه رسالت - شهید باقری ، بعد از ایستگاه مترو شهید باقری ، خیابان شهید احمدیان ، خیابان شهید احدزاده ، نبش گلستان
77732920-1 ***********73014800-1
DesiSmileys.com
*یارب این نوگل خندان که سپردی به منش / میسپارم به تو از چشم حسود چمنش*
سلام.

نام کاربری__________________سن________تاریخ زایمان__________شهر

پارمیدا_____________________32_________09/09_____________آلمان

یگانه دختر __________________24_________09/15_____________گرمدره

خانوم گلی مامان نی نی _______33__________09/15____________مشهد

نی نی____________________29__________09/27____________اصفهان

بهار______________________31__________09/29_____________تهران
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام دوستای عزیزم.دکتر بهم گفت به احتمال 90درصد نی نی نازم دخمله.به نظرتون برم خرید کنم؟؟؟ممکنه اشتباه کنن؟؟راستی هفته 18 هستم.دوستان لطفا بگین دکترتون کیه و کدوم بیمارستان زایمان میکنید.
سلام سلام

ژالین جون..

منم هفته 17 و 18 بهم گفتن دخمله کلی ذوووووووووووووووق کردم و رفتم براش خرید کردم... هفته 20 گفتن پسره!!!!!!!!!!! رفتم پس دادم لباسهاشو!! ... والا گیج شدم.. هفته دیگه سونو آنومالی دارم ببینم چی میگن... ایشالا که برای شما اشتباه نشده... من فقط درد و دل کردم.... دلم دخمل میخواست.... ولی سالم باشه فرقی نداره دیگه که کاریش نمیشه کرد.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
2810