2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سال و نه ماهش.من زیاد وقت ندارم.کلوپ خیلی وقت گیره.اگر بشه بعضی ها که وقتشون کم تر بیاناینجا و از بارداریشون بگن بهتر.الان کلوپ دیدم اصلا نمیرسم همه پستاش بخونم.
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلااااااااااااااااااام منم مامان شدم امسال خدا 8 فروردین سالگرد عقدمون یکی از فرشته هاشو فرستاد و یه نی نی

گذاشت تو ساکم به عنوان هدیه سالگرد عقدمون و عیدی 92 همه میدونید که چه حاااااااالللللللللیییی داره این حس و حال

عزیز دل مامان نی نی خوشگلم دوست دارم .
سلام
من الان 14 هفته ام . خداروشکر که نی نی دار شدم. البته غیر منتظره بود و من و همسری کلی اولش شوکه شدیم .
7 فروردین بود که از مهمونی برای پاکشا می امدیم اره تعجب نکن هنوز پاکشا شدنم تموم نشده که خدا یه نینی بهم داد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ .
خیلی دوران خوبیه البته یکم سخت. از همون اوایل با سایت نی نی سایت اشنا بودم اما تازه عضو شدم
من دوخمل دوست دارم و همسری پسر !!!
خیلی شرایط تغییر کرد ازمون دکترا . مسافرت و خیلی چیزها
اما از ته ته ته دل خوشحالم که خدا بهم نی نی داده و امیدوارم به همه این لطف رو بکنه و به همه نی نی های سالم و صالح بده
در ساعت یک بامداد روز چهارم دومین ماه پاییز خدا زیبا ترین هدیه آسمانی رو بهم عطا کرد ممممنونم خداجونم

2810