2777
2789
عنوان

خانم هایی که صرفه جویی می کنن لطفا راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 18 پست
از اول جنس خوب بخر که مجبور نشی زود عوض کنی مثلا برای اقلامی مثل کفش یا لباس ها ...برای خرید برنامه داشته باش...مثلا هر سال برای دو فصل خرید کن مثلا امسال برای بهار و پائیز....سال بعد برای تابستان و زمستان....و این ها رو برای سال بعد هم می تونی استفاده کنی.....تنوع در لباس ها رو با تنوع در رنگ روسری ها می تونی اجرا کنی ....یعنی با هزینه ی کمتر تنوع بیشتر....شلوار ها و مانتو ها رو از جنس های خوب بخر که برات بمونن.....سعی کن غذای خانگی بپزی...حتی در خسته ترین حالت هم می تونی یه غذای ساده یا یه سالاد ساده درست کنی و لذتش رو ببری....مواد غذایی بیش از حد نیاز نخر چون خراب می شه و پولت هدر می ره....دنبال غذاهایی با ارزش غذایی بالا و هزینه های متوسط باش....مثلا هر وعده گوشت و برنج و مرغ و ماهی نباشه.....وعده هایی هم انواع سوپ و کوکو و... درست کن ...سعی کن سفره ات رو با سالاد ها و سبزی رنگین کنی...اگه امکان داری ترشی و خیارشور و مربا و دوغ و ماست....رو توی خونه درست کن ( اگه وقت داری) هم با سلیقه بودنت رو می رسونه هم صرفه جویی می شه.....شربت هم همین طور به جای اینکه شربت آماده بخری خودت سکنجبین یا آلبالو و... شربت درست کن و در یخچال نگه دار.....
لیست خرید بنویس....به صورت هفتگی مایحتاج رو بخر...خرید های غیر ضروری حتی خرده ریز هم نکن....راجع به مواردی مثل مایع دستشویی یا لباسشویی خرید باکس های بزرگتر به صرفه تر هست البته اگه انقضا رو مد نظر قرار بدی...حبوبات و روغن و برنج رو می تونی از عمده فروش ها بخری.....خودت نعنا و شوید پاک کن و خشک کن ....ماشین های لباسشویی و ظرف شویی و اتو و ...کلا همه ی وسایل برقی رو در ساعت غیر پیک استفاده کن...از حد اکثر ظرفیتشون هم استفاده کن....کلا از زندگیت لذت ببر قرار نیست صرفه جویی همراه با سخت گیری باشه .....دیگه؟؟؟؟ بازم اگه چیزی به ذهنم رسید برات می نویسم..موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805