2777
2789
من می خواهم صرفه جویی کنم اما بلد نیستم در شهرستان زندگی می کنم ماهانه حدود800 تا 1 میلیون تومان خرج می کنیم یک بچه 3 ماه دارم همه بهم می گن یک کم ول خرجم ولی من نمی دونم چرا خرج خونم یک کم زیاده و بلد نیستم چه طوری صرفه جویی کنم می شه لطفا من را راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمتر از خونه برید بیرون باور کنین نتیجه میده کلی از خرجاتون کم میشه....خرید از بازار روز هفته ای

و استفاده خوب از لباسایی که دارین.

تمیز نگه داشتن کفشها برای سالم موندنشون...و از اول جنس خوب خریدن

زیاد به مد فکر نکردن
2805
مامان غزل جون یه مدت خریدهایی رو که می کنی بنویس .گروه بندی کن. مثلا خوراک-پوشاک-وسایل بچه-وسایل خونه-رستوران-تفریح و ...

بعد ببین برای هر گروه چقدر هزینه می کنی و چیزهایی رو که غیر ضروری هستند رو کم کم حذف کن.
آخر فصل برای همون فصل خرید کنید مثلا آخر فصل زمستان پالتو بخرید وآخر فصل تابستان لباسها ومانتوهای خنک بااینکار میتونید از حراجی ها استفاده کنید ومعمولا توی این مواقع فروشنده ها تخفیف خیلی خوبی میدن
سلام اولین قدم نوشتن مخارجه...........تو همین نوشتن یه هو دستت میاد که من ماهی 100 تومن پول کرایه تاکسی میدم....خدت ترغیب میشی از مترو و اتوبوس استفاده کنی........
مخارج ریز ماهیانه رو بنویس و کلاسه بندی کن.........حالا خودت تصمیماتت رو برای ماه بعد اتخاذ کن.....
هر وقت میری خرید قبلا لیست بنویس و فقط طبق اون خرید کن..........
وقت یبیرون میری بیش از نیاز با خودت پول بیرون نبر........من خودم هرچی ببینم دوست دارم بخرم...برای همین پول اضافه با خودم نمیبرم.....
حقوق رو که میگیری مقداریش رو برای پس انداز تو حسابی بذار که کارتش رو با خودت هیچ جا نبر....
یا اول هر ماه سکه یا طلای کارکرده بخر.......اینطوری مجبور به صرفه جویی میشی....

همه چیز رو عمده بخر.....
2810