2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
پیو جان دختر من حساسیتش خیلی شدیده هم تنفسی داره هم پوستی. اما دکتر گفت لیموشیرین هیچ اشکالی نداره.

تازه همیشه به کاهش آلرژیش کمک هم کرده به خاطر خنک بودنش من که روزی یه دونه بهش میدم و مشکلی نبوده

اما مثلا موز نمیدم چون وحشتناک تنش میریزه بیرون و خارش میگیره

سلام
ممنون از همه ی دوستای خوبم که اینقده خوب جوابمو دادید . نیلی ، اکرم ، شیما، مامان ِ لیلی ، نسیم . بوووس برای همتون .

اکرم چه خوبه که اینقده با برنامه بهش غذا میدی .ماشالای محکمی هم گفتما . خانوووم منظم ولی سوال اکی جون :
وعده هایی که نزدیک به هم هستن مثلا شیر و نیم ساعت بعدش غذا ؛ ای نا رو سایدا خوب می خوره ؟ سیر نیس ؟
توی هر وعده خوب میخوره یا نه کمه ؟ واقعا خوب به دخملی می رسی . آفرین .
سوال بعدی : این پوره که نوشتی " به " میدی رو چطور درست می کنی ؟ به خیلی دیر پز نیس ؟ منظورت از پوره پخته اش بود ؟

بچه ها این آلو که تو سوپ نینی ها میریزید همون آلو بخارا هست ؟ برای یبوست می ریزید یا خاصیتش ؟

شیما مرسی بابت توضیح تصویریت ( شیما فتوگرافر )

میشول مرسی بابت توضیحت در مورد لیمو شیرین ، دیگه خیالم راحته راحت شد . میریم بخرم بدم بانوی خودم!

من هم آب سیبو گرفتم ریختم توی لیوانش با نی اش خوب خورد . پوره ی پخته ی سیب زمینی و هویجم دوست داشت منم دیدم توی سوپش هست بی خیال شدم . راستی یه جایی هم خوندم سبزیجات زرد و نارنجی رو خیلی به بچه های فسقلی ندید چون رنگشونو زرد می کنه !!!!! شما هم شنیدید ؟؟؟؟ خنده داره مگه نه اما حقیقتا توی کتاب خوندم !

برای مصرف نون هم ایده ی خوبی دادید که توی آب گوشت تیلیت کنم ، شایدم توی همون سوپش کمی ریختم . مرسی

بازم ممنون جوابمو دادید .
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیوو جون ساعت های متفاوتی رو برای غذا دادن بهش امتحان کن شاید سیره یا شیر میخواد و غذا نمی خواد و شایدم خسته بوده اون موقع
پیو جون سایدام اوایل اصلا غذا نمی خورد شیرشم هینطور بچه ها می دونن خیلی عذاب میکشیدم ولی رفته رفته غذا خوردنش بهتر شد شیرشم می خوره ولی ن مثل قبل
روزایی ک شیر کم میخوره تو غذاش شیر اضاف میکنم ...
نمی دونم والا این کارایی ک اتنا گفته رو انجام بده ایشالا ک خوب میشه

ااای جانم اتی جونم مرسی
اره میخوره باز سایدا اینطوریه ک اگه بعد شیر بهش ندم غذاشو کمتر میخوره ههههههه اینم ی جورشه دیگه .
اره به رو میزارم تو اب میپزم زیاد طول نمیکشه .

دیروز بردمش دکتر با ترازوی دقیق دکترش 300 گرم وزن این ماه اضاف کرده بود .
ولی درمونگاه میگفت هیچی این ماه اضاف نکرده
پیوو جان پسملی منم اوایل غذا نمیخورد با قطره چکون میخورد فکر کن.کم کم درست شد الان دیگه خیلی خوب شده خوب میخوره ناهار و شام یه کاسه پر از سوپش میخوره که من این شکلی میشم

ولی دو روزه غذا نمیخوره از بس توهم زدم که دندونشه دیگه شده چوپان دروغگو.....باور نمیکنم دندونش باشه.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلام به همه
رها 3 تیر

آتنا جان
من میوه لیموشیرین , نارنگی یافا , سیب و موز میدم. لیموشیرین و نارنگی رو هسته هاشو جدا میکنم میذارم جلو دهنش میخوره. یه موقع هایی هم آبشو میگیرم با لیوان میدم. سیب و موز رو با سرلاک و شیرخشک میکس میکنم میدم.
موادسوپش همیشه یکسانه. فعلا دوست داره. هروقت نخورد یه فکر دیگه میکنم. عدس و ماش هم خودشونو میریزم. به سوپش پرک گندم و جو رو هم دو روزه که اضافه کردم.
ماست هم منع خاصی فک نکنم داشته باشه. البته رها خیلی دوست نداره حتی سون رو.
من یه موقع هایی خوابیده البته بیشتر وقتا. موقع هایی هم که برنج میدم نشسته. زرده تخم مرغ هم خوابیده میریزم تو دهنش بعدش بلندش میکنم تا بجووه و قورت بده بعد دوباره میخوابونمش. فقط هم پیش بند ولی باید زیراندازم بندازم. در مورد اینکه زرده تخم مرغ زندگی رو به گند میکشه موافقم(لایک)

نیلی جان زرده تخم مرغ رو کوتاهی نکن. حتما بده. بپرس از کسایی که زرده واسه بچه هاشون ممنوعه ببین دکتر به جاش چه تمهیداتی داده. حتما بده قربونت برم.

کیان 20 تیر

دیروز زرده رو با ماست قاطی کردم همین طور تو روئک سرگرم بود سه چهارمش رو خورد

حالا نمیدونم از ماست بود که دوست داره یا از روروئک حالایه باردیگه امتحان کنم ببینم میخوره یا نه

گلابی هم بعضی میوه فروشی ها دارن

میوه فروشی نزدیک خونه ما که همه چی داره

خربزه انگور هر میوه ایی که فصلش هم نباشه میاره یکم گرونتر

کیان دیگه دوست نداره دراز کشیده غذا بخوره خیلی خوب میخورد.. تو روروئک یکم یکم بهش میدم
سایدا 24 تیر

سایدام مدتهاست ک خوابیده غذا نمی خوره .
تو بغلم نشسته بهش غذا میدم .

منم گلابی ندیدم ههههههههه حالا اینبار ک رفتم دقت میکنم .

زرده دخملی رو من با روغن زیتون قاطی میکنم میدم بخوره .
سلام

آرنیکا 24 تیر

مرسی از دوست جونم فرزان خانووم گل .
آره من گلابی خریدم . کیلویی 8 تومن بود !!! چون چند تا آخرش مونده بود 4 تومن داد !!! فک کن ! ولی منم فقط 4 دونه ی فسقلی برای آرنیکا خانوووم خریدم که ایشونم نخوردن !!!!
این پروژه ی گلابی رو ما قبل بارداری هم داشتیما !!!! می گفتم اگه مردا گلابی بخورن نینی هاشون خوشمل میشن !!! اون موقع هم گرون بود چون فصلش نبود . ههه
راستی من تست کردم آرنیکا نون باگت رو خیلی بهتر می خوره . همین طوری خالی فقط قسمت های نرمتر ش رو میدم بهش می خورد .
سلام

آرنیکا 24 تیر

فرزان جون مرسی عزیزم بابت راهنمایی که در مورد دادن لیمو شیرین و دادنش کردی !
منم دیروز لیمو رو قاچ کردم و جلوی دهان آرنیکا طلام نگه داشتم ، خانومی هم خورد و خیلی استقبال نمودند . بازم ممنون چون امتحان کرده بودیم و آبشو گرفته بودیم نخورده بود . البته فک نمی کنم تلخ شده بود .

من توی آب سوپش نون قندی محلی تلیت کردم و دادم خورد . خوشش اومد . گرچه می دونم احتمالا شکر داشته و براش خوب نبوده اما چون محلی بود زیاد سختگیری نکردم .

دوستان از تجربیاتتون بیاد بگید ، اینجا از رونق نیفته دیجـــــــه
2810