2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
25 تیر
مرسی

نورا جون کمپوت کلی شکرو مواد نگه دارنده داره

نسیم جان پسر من خیلی تپولو نیست الان فکر کنم 7300 باشه هی خودمو وزن میکنم هی با اون میرم رو ترازو هر دفعه یک چیز در میاد
منم بهش جلو تی وی غذا میدم از کله صبح کانال mbc3 نگاه میکنه میترسم زبان دومش عربی شه
سلام کلی چیز ازتون باد گرفتم یه سوال داشتم یه جا در مورد جو پرک خونده بودم ولی یادم نمیاد تو سوپ بچهها میریزید؟؟

دخمل منم خییلی ریزه است

اخ یادم رفت

رها 10 تیر
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایه نا جون من که یه روز در میون تو سوپش کدو حلوایی میریزم دکتر بهرادم گفت عیبی نداره
دکترت نگفت چرا نریزی؟؟؟؟؟ آخه خیلی خاصیت داره
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
آرنیکا 24 تیر
سلام
خسته شدم بس که سوپ پختم .
دو روزه که به دخملی تخم بلدرچین میدم . از یه جایی رسید ما هم دیدیم سایزش فقط به آرنیکا می خوره دادیم خورد .
از یه نخودی هم که میگن بیشتر دادم . یه نخود دیگه چیه !!! کمه که !
سیب پوره شده ، موز له شده هم نخورد .
گاهی لجم در میادا !!! تازه مامانم هم هی میگه به شیکم این بچه اصلا نمیرسی !
همون شیر خوب بود دیگه غذا چی بود گرفتار شدیم
اصلا حس ندارم برم والا شما رو هم ناراحت میکنم !
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
علیرضا11تیر.اتنا جان منم خسته شدم هی باید غذا درست کنم آخرسر باید بریزمش بیرون آخه حریف گل پسرم نمیشم تازه علیرضا آلرژی هم داره نمیشه هر غذایی بهش داد بعضی روزا فقط شیر خودمو میخوره. عاشق لیموشیرینه که متاسفانه به اونم حساسیت داره خیلی ناراحتم چیکار کنم که غذا خور بشه نمیشه به زور بهش غذا داد جیغش درمیاد تازه بدغذا هم میشه
تا "خدا" هست جایی برای ناامیدی نیست...
آرنیکا 24 تیر

هووورا آرنی منم وارد ماه هشتم شد .

مسئلتون :
1 . چه میوه هایی رو آّبگیری میکنید و آبشو به وروجکا میدید ؟
2 . ماست رو دکترا منع خاصی ندارن که نه ؟
3 . سوپ هاشون توی روزای مختلف متفاوته یا هر روز موادش تقریبا ثابته ؟
4. نان چه جوری بهشون میدید ؟
5. از جوانه ی غلات هم استفاده می کنید ؟ مثه عدس و ماش ؟ چطوری استفاده می کنید ؟تازه و سبز یا پودر و خشک شده ؟
6 . چطوری به وروجکا غذا میدید که تموم خونتونو به غذا نکشن مخصوصا تخم مرغو ! بس که سخته ! مثلا زیر اندار خاصی استفاده می کنید یا پیش بند مخصوصی ؟ نایلونین یا پارچه ای ؟

ببخشید خیلی سوالام آماتوری هست آخه گاهی یه تجربه ی ساده خیای کاربردیه و به ذهن همه خطور نمی کنه .

پیشاپیش از بذل عنایت شما سپاسگذاریم خانوادگی !!!!
راستی پیوو مامی علیرضا خووش اومدی آبجی
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
کیان 20 تیر

جواب اتنا

من از میوه ها موز سیب گلابی رو میدم

ماست هم دو روزه میدم خیلی دوست داره

سوپ پایه گوشت برنج هویج سیب زمینی حالا به نسبت بعضی روزها به /لوبیا سبز/ کدو سبز /کدو حلوایی/ الو/ شلغم

تا حالا اضافه کردم اب قلم و کره هم میریزم

نون هم میدم دستش خودش تیکه تیکه میخوره

تا حالا غلات نریختم تو سوپش

کیان هم یه پیشبند بزرگ داره اوایل که فجیع بود یعنی فرش اتاقش به گند کشیده شده باید بره شستشو

ولی الان بهتره

تخم مرغ هم هی میگم امروز بهش میدم یادم میره اخه یه بار با کره و شیر قاطی کردم خوشش نیومد منم دیگه ندادم

پلو و خورشت و ماست هم چند بار دادم دوست داشت
سایدا 24 تیر

دخملی مام ساعت 8 شیر می خوره
ساعت 8.5 ی روز در میون تخم مرغ ک من فقط با یکم روغن زیتون قاطیش میکنم می خوره
ساعت 9 سرلاک برنج با موز و شیر خشک قاطی می خوره

ساعت 12 شیر .
ساعت 1 ناهار سوپ ( گوشت ماهیچه گوسفند یا مرغ . سیب زمینی . هویج . عدس ک از دیشب خیس داده شده . برنج . گشنیز و جعفری . کرفس . رشته سوپ . آلو و روغن زیتون )

ساعت 4 شیر .
ساعت 4.5 عصرونه پوره به . سیب . هویج یا موز

ساعت 8 شیر و شام
شام : حریره بادام ک با سیب و شیر خشک قاطیش میکنم .

باز ساعت 1 شب شیر

و 5 صبحم شیر .

دیروز دخملی رو برای جوش ریز روی صورتش بردم دکتر ک گفت ب گندم حساسیت داره . سرلاک گندم و بیسکوئیت مادر و نان ک بهش میدادم قطع

من ب سایدا ی پیشبند بزرگ می بندم بغلش میکنم و بهش میدم اصلانم زمین نمیریزه .

منم جواب بدم آتنا جون............

1.من موز آب سیب و آب هویج میدم هنوز گلابی نخریدم اولین فرصتی که خریدم میدم بهش

2. من هربار که بهش ماست دادم گلاب به روت میاره بالا هرچی خورده دیگه بهش ندادم تا بزرگتر شه.

3. همن هرچی مواد بیشتر ی تو سوپش میکنم بیشتر دوست داره.و توی سوپش ترکیبی از این مواد رو میریزه(گوشت ماهیچه یا مرغ.سیب زمینی هویج.برنج.گندم.رشته ماکارونی.کدو.آلو.جوانه.کره یا روغن زیتون.آب قلم.عدس و ماش)

4.بعضی وقتا آب گوشت خودمون بدون ادویه و رب درست میکنم و توی یه کیسه برنج میریزم و میذارم توش یا یه کم آبشو برمیدارم و نان میریزم توش نرم میکنم میدم بخوره.اصطلاحا همون تلیت میکنم.

5. جوانه هم خودم درسیدم انگار طعم خوبی به سوپش نمیده میخوام یک بارپودر جوانه بخرم ببینم چه طوریاست...

6. منم پیشبند میبندم.اگر گرسنه باشه که خوب میخوره حتی پبشبندش هم کثیف نمیشه ولی اگر نخواد بخوره اذیت میده.معمولا اینجوری بهش غذا میدم....بذار عکسشو بذارم ...کلا وقتی کنار خمودمون میشینه یا کارتون میبینه اینجا میشونمش که خیالم راحت باشه یه وقت نخوره زمین از پشت....

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

دیگه سوال نبود.................
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
آتنا جان من میوه سیب و گلابی و لیمو شیرین میدم البته موز هم میدادم که از وقتی آلرژی داد دیگه نمیدم

ماست هم منعی نداره کهالبته بازم این ورجولک بانوی ما بهش حساسه

من تو سوپاش: کرفس ثابت، سیب زمینی ثابت، هویج ثابت، یا مرغ یا گوشت، رشته فرنگی یا ماکارونی، کدو گاهی، عدس هم ثابت

نان هم تو چایی شیرین صبح یا عصرش تلیت میکنم

جوانه تا حالا نریختم

غذا هم وقتی میخوام بدم یا پیش بند بزرگ میبندم یا از این آستین دارا که به نظرم خیلی بهتره یه چارچه هم میندازم رو پاش بیشتر نشسته میدم گاهی نیمه نشسته

تا جایی که خورد خورد نخورد هم که نخورده. نخواد بخوره دهنش رو با هیچی نمیشه وا کرد منم زور نمیکنم

آتنا جون من آب سیب میدم...آب هویج هم یه چند باری دادم زیاد دوست نداشت

ماست هر روز بهش میدم

سوپش هم دو مدل درست میکنم که یه روز در میون متفاوته

نون بعضی وقتا تو آب گوشت تلیت میکنم و له میکنم بهش میدم

جوانه ی عدس و ماش هم خودم درست کردم و پودر کردم و هر روز توی سوپش میریزم

واسه غذا دادن هم هم پیشبند میبندم هم زیرش ملافه پهن میکنم هم روی بالشت زیر سرش دستمال میندازم

شیما جان منم اگه ماست رو روی غذا به بهراد بدم بالا میاره
من عصرا بهش ماست میدم
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
سلام اکرم جان.خوش به حالت که سایدا غذا میخوره اونم با برنامه.میشه به من کمک کنی چیکار کنم که پسرم غذا بخوره راستش اصلا تا منو با ظرف غذا می بینه دهنشو قفل میکنه اصلا لب بهش نمیزنه
مامان لیلی سلام. لیلی به لیمو شیرین حساسیت نداره ؟اخه دکترا میگن لیمو شیرین ندید پسر منم خیلی دوست داره ولی الرژی داره
2810