2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
فرزان جون بهراد عمرا اگه بتونه اونجوری برنج بخوره اصلا بحث نخوردنش نیست ولی همین که قورت میده کار از عق زدن میگذره همچین گلاب به روت استفراغ میکنه و هرچی هست و نیست تو معدش بالا میاره فعلا معدش با جامد مشکل داره
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشول جون صبحانه به دخملیت چی میدی؟؟؟؟ چون زرده نمیدی میپرسم
من واقعا موندم چی به بهراد بدم خیلی روزا فقط شیر میخوره
هر روز هفته رو بگو ممنون
راستی دخملی از 9 شب تا 9 صبح واسه شیر بیدار نمیشه؟؟
دخی منم الان حدود یک هفته است که غذا نمیخوورههههههه :(((((((((

خودشم که فسقلللهههههههههه

:(((((((((((

منم حس میکنم مامان بدیم اخه ماها که سر کار میریم کارمون سخت تره مخصوصا من که رها رو باباش نگه میداره و هر غذایی میپزم و میزارم بهش نمیده میگه سخته نمیخوره.... تا 12ر یا 1 که من بیام اونم اگه بیدار باشه و بخوره یه چی بهش میدم

:(
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
نسیم جان یه بار بیدار میشه برای شیر البته بیدار بیدار نه فقط شست میخوره میفهمم

من صبحانه بیشتر نون تلیت میکنم تو چایی میدم گاهی هم سرلاک میدم البته بیشکویت مادر هم خوب میخوره و خدا رو شکر تا حالا باهاش مشکلی تداشته

بیسکویت رو میدم دستش خودش کم کم میخوردش تقریبا سه تا میخوره صبح با چایی
محمدسام ٢٤ تیر
دارم دیوونه میشم از دست این بچه اشکمو دراورده از بس بد غذاست هیچی نمیخوره توروخدا یک راه حل به من بدید صبحه ٥،٦ قاشق مربا خوری سرلاک میخوره تا فردا صبح دیگه لب به هیچی نمیزنه به زور هم میخوام بهش بدم یا اشک میریزه مثل چی یا دهنشو سفت میکنه و تو قاشق فوت مبکنه همه غذاش میریزه

میشول اون یه باری که بیدار میشه چند سی سی میخوره؟؟؟؟؟؟؟

آخه 12 ساعت عیبی نداره ؟ من همش نگران بهرادم که 10 11 ساعت هیچی نمیخوره تازه صبحم خودم بیدارش میکنم میگم حتما غش کرده از گشنگی فشارش افتاده...

شادی جون حواسشو با اسباب بازی پرت کن یا بزارش جلوی تلویزیون ببین بهتر میشه البته همه نی نیها یه دوره ای اینجوری میشن شاید دندوناش داره در میاد
نسیم می می میخوره اون یه بار رو نمیدونم چقدر میشه اما هر دوش رو میخوره

نسیم دیگه سن گشنگی و این حرفها و غش کردن گذشته اینا گشنه باشن زمین و زمان رو به هم میریزن

ببین رو برنامه ای که من بهش شیر میدم این دیگه عادت کرده

شب 8 ساعت نمیخوره بعدش میخوره که میره تا 4 ساعت دیگه
میشول خوش به حالت.این محمد حسین شب تا صبح هر 1 ساعت یا دو ساعت شیر میخوره.صبح که بیدار میشه تا ظهر دیگه اشتها نداره.منم این شکلیم صبح ها

نسیم جون و شادی جون این 10 ساعتو گرسنه میمونن؟یعنی شیر هم نمیخورن؟موز یا آبمیوه بدید یا توی غذاشون نمک بزنید....
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
خووووششش به حال اونایی که نینیاشون خوب میخورن و شبا یه سره میخوابن... مال من که همش بایدمیمی در دهان باشههههههههههههههههه

برییدم راه حل بدیییییییییییییید.

فقط نگید بزار جیغ بزنه و گریه کنه.نمیت.نم طاقت نمیارم
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
فاطمه جون مامان رها میگن که وقتی بیدار میشن بدون شیر خوابشون کنید یعنی روی پا یا با بغل کردنشون تا این عادت رو ترک کنن.تا چند هفته طول میکشه تا عادتشونو ترک کنن.
من هنوز این کار رو نکردم که ببینم جواب میده یا نه
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

سلام.
آرمیتا : 22 تیر
آرمیتا هم دوست داره خیلی ریز باشه غذاش. معمولا" میکس می کنم وگرنه عق می زنه.
راستی من یه برنامه غذایی هفتگی براش تنظیم کردم. اینجا مینویسم به نظرتون خوبه؟
روز - صبحانه ناهار عصرانه شام
شنبه : پودر بیسکویت با شیر - سوپ بروکلی - سیب - تلیت آبگوشت
1شنبه : تخم مرغ - سوپ کرفس- آب هویج - حریره با خرما
2شنبه : پودر بیسکویت با شیر - سوپ عدس- موز - پوره سیب زمینی
3شنبه : تخم مرغ - سوپ لوبیاسبز - آب سیب - تلیت آبگوشت
4شنبه : بیسکویت با شیر - سوپ کدوحلوایی- موز - حریره با سیب و کنجد
5شنبه : تخم مرغ - سوپ ماش - سیب - تلیت آبگوشت
جمعه : حریره با خرما - سوپ یا آش - تلیت آبگوشت - پوره سیب زمینی

پایه اصلی سوپ ها هم اینه : روزای زوج مرغ روزای فرد گوشت گوسفندی + سیب زمینی + هویج + برنج + ورمیشل + جعفری + گشنیز + کنجد یا آلو یا کره

نظرتون چیه؟ به نظرتون کم و کسری چیزی اگه داره بگین.
راستی من چون آرمیتا تلیت و پودر بیسکویت رو بیشتر دوست داره بیشتر تو برنامه اش گذاشتم و حریره و پوره رو کمتر. دیگه چیا میتونم اضافه کنم تو این سن؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
هیلدا 24 تیر

یه سوال دارم .... لپای نینیها اگه گل بندازه و سرخ شه نشونه حساسیت غذاییه؟؟

هیلدا چند روز لپاش به شدت سرخ بود
انسانها تنبل نیستند بلکه فقط اهدافی رو انتخاب میکنند که هیچ اشتیاقی برای انجامش ندارند...
پیو جون برنامت عالیه نوش جوووون آرمیتا گلی
راستی میتونی جو و بلغور گندم و کدو سبز هم توی سوپاش اضافه کنی..

ی سوال؟
تلیت آبگوشت همون نونه که تو آبگوشت خرد میکنی میدونم ولی آبگوشتشو چه جوری درست میکنی؟
آخه آب و گوشت خیلی بی مزه میشه...
2810