2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
ههه مرسی مامان ترانه نه بابا منو سلیقه کجا والل ما مامانای کارمند همین یه وعده غذا رو بدیم بهشون باید خدا رو شکر کنیم وقت نمیشه مادر

کیان 20 تیر

دیروز سرلاک گندم به کیان دادم یه ذره خورد

دتر گفت میتونی تو سوپش حبوبات اضافه کنی چیا میریزین شما؟
سلام
مرسی از ایده های خوبتون..
من اولا غذای زینبو ابا صافی له میکنم..قشنگ له میشد و مثل یک کرم در میومد..الانم له میکنم فقط..باید جویدن یاد بگیره..
حریره اصلا دختر ما نمیخوره..نمیدونم چطوری بدم بهش؟بادوم دوست نداره...
کنجدم دوست داشت..
بروکلی ندادم هنوز..
نیلی جون حبوبان فکر کنم عدس و ماش میشه داد ولی من دال عدس میدم...عدس میدادم دل درد میشد...
یه سوال؟
میشه زمان پحت سبزیجاتی که میریزن بگین؟
مثلا کدو کی مییریزن؟سیب زمینی ؟هویج؟
میخوام بهترین همسایه باشم..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجاور جون من هویج و سیب زمینی و کدو رو از همون اول میریزم ولی گشنیز و جعفری رو یه ربع آخر میریزم و در قابلمه رو هم میزارم تا ویتامیناش از بین نره....
در کل سوپ من 4 ساعتی میپزه....

میشول جون همه ی حبوبات رو با هم توی سوپش میریزی؟؟؟؟؟؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
بچه ها دال عدس نارنجیه دیگه؟ نه؟ زمان پختش با عدس فرق داره؟

من دو شبه به رها پلو و گوشت میدم با آب قلم. دوست داره. انگاز بهتر از سوپ میخوره. جویدنم یاد میگیره. البته خیلی لهش میکنم به جویدن نمیرسه ولی خوب جامده دیگه. روزهای اول بیشتر عق میزد الان خیلی بهتر شده. کلا آدمو نصفه عمر میکنه تا بخوره ولی چه میشه کرد.
امروزم مامانم براش آش پخته . ببینیم چه میکنه؟
دیشبم بهش آب هویج بستنی دادم بدش نیومد ولی مثل آب لیموشیرین و نارنگی نخورد.
فرزان جون آره نارنجیه و ریزتره...منم گرفتم فکر میکنم زودتر از اون عدسا میپزه...

وای فرزان من که اینقد میترسم به بهراد غذای خشک و جامد بدم چون هرچی تو معدشه عق میزنه و استفراغ میکنه

من همیشه پلو گوشت و شوید و آب قلم واسش درست میکنم ولی بازم آبداره خشکه خشک بهش نمیدم
تو مثل برنجای خودمون بدون هیچی آب بهش دادی؟؟؟

تازه بستنیم که بهش میدم استفراغ میکنه...

زرده هم که دیگه نمیتونم بهش بدم ولی میخوام خامه بگیرم توی حریره صبحش یه قاشقی بریزم که مقوی تر بشه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
واااااااااای دیروز آرمیتا براش طبق معمول سیب ریختم توی پستونک میوه خوری و دادم دستش.
ولی به اون راضی نشد و حمله کرد طرف سیب توی بشقاب من. منم یه قاچ با پوست دادم دستش. تا اومدم به خودم با اون دندونای موشیش یه تیکه گنده کند و حالت خفگی بهش دست داد. سیبو از دهنش کشیدم بیرون ولی بعدش هرچی قبلش خورده بودو بالا آورد.
خیلی وحشتناک بود............ فکر نمیکردم انقد راحت بتونه سیب با پوست رو بکنه.
تورو خدا مواظب نینی هاتون باشین.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام

هستی 22 تیر (البته درستش 7 مهر بود!)

من صبح فرنی یا حریره بادم میدم یه بار هم شیر و آرد برنج و موز رو میکس کردم بعد پختم و بهش دادم دوست داشت

ظهر سوپ حالا یا مرغ یا ماهیچه گوسفند:سوپ شامل سیب زمینی هویج برنج کره بعضی وقتا آلو حتما میکسش میکنم

سرلاکم میدم
پوره هم بهش دادم سیب زمینی

اب سیبم دوست نداره نمیدونم چرا؟؟؟

شامم سوپ بهش میدم

میوه هم تا حالا سیب خرما موز البته میذارم دم دهنش فقط زبون میزنه و کم کم یه ذره میخوره خرما خیلی دوست داشت

دیگه نمیدونم چی بهش بدم

خدا خیرتون بده از شماها خیلی ایده میگیرم

خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ کس نگیر دخترم عاشق بوسیدنتم وقتی منو میبوسی دنیا مال منه
راستی از طرف محل کار شوشو یه سری کتاب با تعداد صفحات کم همراه با عکس بهش دادن خیلی خوبه سی دی آموزشی هم داره من خیلی ازشون راضی بودم خواستید بگید تا معرفی کنم تهیه کنین عالین

خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ کس نگیر دخترم عاشق بوسیدنتم وقتی منو میبوسی دنیا مال منه
٢٤تیر
اول اینکه از دیدن این تایپیک خیلی خوشحال شدم اما بعدش کلییییییی استرس گرفتم فکر میکنم درست به پسرم غذا نمیدم ::((((
میشه لطفاً اگه بد غذا میدم راهنماییم کنید ؟؟؟
صبح : حریره یا فرنی(با شیر جوشیده ) البته بیشتر حریره گاهی هم نون سنگک ریز میکنم تو چای خیلی کمرنگ با کمی شکر و کره
نهار : (میشه ٣/٤بعد از ظهر ) سوپ ( ماهیچه ، برنج،عدس،ماش ،هویچ ، یادم باشه سیب زمینی ،یا کدو سبز ،یا سبزی )
زرده تخم مرغ هم خیلی کم میخوره من با شیر جوشید ه حل میکنم به زور میریزم تو دهنش
پوره سیب زمینی هم بالا میاره
تا حالا نمیدونستم شب هم باید غذا بخوره بیشتر موز و میوه میخورد با شیر
فکر کنم خیلی گند زدم
در ضمن لطفاً همچنان تاریخ را بزنید چون آدم یادش میره کی چند ماهشه
واستی من شیره بادوم (بادوم را پست میکنم با کمی آب با گوشکوب برقی پودر میکنم از صافی رد میکنم میریزم تو شیشه تو چند وعده جای شیرش میدم الته خیلی کم میخوره ولی خوب هر دفعه یه مک بزنه خودش خوبه
نسیم جون برنج رها به سفتی برنج خودمون نیست ولی در حدی سفته که با دست بهش میدم. احتیاج به جویدن داره. من دیشب پوره رو هم همینجوری جامد بهش دادم. بهت توصیه میکنم دیگه بهش غذاهای جامد بدی که جویدن رو یاد بگیره. هرچند اینجوری دیگه تحت کنتر نیستن و زیاد هم نمیخورن ولی باید یاد بگیره. رها از روزهای اول خیلی بهتر شده. اوایل خیل عق میزد. راستی اگه پسرت تو آب خوردن با لیوان کاملا مسلطه, یه لیوان آب بذار کنارت هروقت زیاد عق زد و نتونست قورت بده آب بهش بده که با آب قورت بده. یواش یواش یاد میگیره دیگه. بالاخره باید از از این مرحله عبور کنن.
خوش به حالتون که بچههاتون از اون میوه خوریهاشون استفاده میکنن. رها عاشق آبمیوه اس ولی فقط با لیوان. یه نفسه میره بالا آب لیموشیرین و نارنگی و هویج و...

به نظرتون بادومی که تو حریره میره خاصیتش بهتره یا شیره بادوم با همون روشی که مامان نیک توضیح داده؟ من به رها تا حالا اینجوری ندادم. یه روز در میون حریره میخوره رها ازچهار ماهگی.

من عصرونه یا شبا به رها معجون شیرخشک , سرلاک گندم , خرما , موز , پسته و بیسکویت مادر میدم. انصاف معرکه میشه.
2810