2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
فکر کنم اگه با سوپ بچه ها بهشون ماست بدیم اشتهاشونو باز میکنه

محمد حسین چند بار بهش ماست دادم که می آوورد بالا.
به فکرم رسید که خودم ماست درست کنم و دو روزه بهش میدم میخوره خدارو شکر بهش ساخت و نمیاره بالا.

کیک بهش میدم البته از مدلی که کاکائو نداشته باشه و دوست داره.

بیسکوئیت مادر هم با آب هویج یا آب سیب نرم میکنم

ماش رو مثل عدسی درست میکنم و توی دستام نرم میکنم دوست داره
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیوو جان معنی اسمت چیه؟

فکر کنم دلیل بد غذا بودنش گلو دردش بود.چون اون روزا سرما خورده بود ولی بعد از یه مدت خود به خود بهتر شد
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
لیلی 20 خرداد

دیروز ناهار آش رشته خورد!!!!

دو روز حبوبات رو خیس کرده بودم و هر یکی دو ساعت یه بار آبش رو عوض کرده بودم و یه ساعت هم جوشوندم و آبش

رو ریختم دور و بعد گذاشتم پخت

مواد لازم:

4عدد نخود، 4 عدد لوبیا سفید، 4 عدد لوبیا چیتی، 6 عدد عدس + رشته آشی + سبزی آش و نعنا داغ

خیلی خوشش اومد خیلی خیلی زیاد
۲۵تیر
من تازه از امروز دیگه به برنامه غذائیش پوره هم واسه بعدظهرش اضافه کردم امروز پوره سیب زمینی درست کردم با کره و شیر که نخورد همچین عق میزد انگار زهره ماره:))
مسئلتن؟شما چند روز تو هفته مرغ میدین؟آخه خیلی از گوشتای مرغه الان بد میگن که همش هورمونیه؟
آرنیکا 24 تیر

سلوم
سایه نا جون منم اصلا اصلا با مرغ موافق نیستم مگر اینکه خودم جوجه بخرم و مرغش کنم !!!

اما با این حال شده جند بار یه اوچولو توی سوپش ریختم اما با ذهن منفی !
در ضمن من پوره ی هویج و سیب زمینی با هم دادم دخی خورد اما یک اینکه کره نزدم دو اینکه الان دیگه نمی دم چون همون سوپش هست دیگه اون که مقوی تره .
توی آب سوپش کمی نون خرد کن و یه وعده هم اون رو بده . هم نونه و هم عصاره ی سوپش .
الان می تونی بهش ماست و آب میوه هم بدی . جای همون وعده ی عصر که می خوای بدی.

مبارکه لیلی بانو این آش خوشمزه ای که مامی مهلبونش پخیده و بهش داده1
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ترانه 20 خرداد.

منم واسه ترانه عدس پلو پختم. دوست داشت. با ماست کم دادم خورد. روغنش هم کره بود. ماست زیاد می ترسم بدم دل درد میشه ظاهرن.

لیموشیرین هم دادم چند روز خیلی دوست داشت ولی لپش دیروز از صبح به شدت قرمز بود و گل انداخته بود.فکر کردم شاید مال همون یاشه دیگه نمیدم فعلا.

موز دادم دوست داشت خیلی.

خوش به حال لیلی با آش خوشمزه ای که خورده. حالا واسش عدسی هم میپزم...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
زینب 13تیر
سلام به همه مامان های اشپز...
این تایپیکم خیلی مفیده...مرسی پپو جونی............
عذاهای که زینب میخوره:
صبح شیر
ساعت ده تا یازده صبحانه:یک روز در میون زرده تخم مرغ با ماست ..نون سنگگ توش میریزم یا بیسکویت مادر
روزهای که تخم مرغ نمیخوره فرنی با خرما یا کنجد یا بادم...البته کم میخوره ...نون ماست مجبور میشم بدم..
ظهر سوپ:
گوشت ماهیچه و اب قلم (مرغ)+برنج+هویج+سیب زمینی+دال عدس(عدس دل دردش میکرد)+رشته سوپی+کرفس+کدو حلوایی+روغن زیتون+جعفری
بعضی روزها عناب و الو بخارا و جو پرک و شوید میریزم..دوست داره میخوره..بسته به چیزی که تو خونه داریم..
عصرانه سیب یا بیسکویت مادر یا خرما و کشمش میخوره..
شب هم سوپ یا پوره ها که سیب زمینی و هویج و کدو ناحالا خورده..البته یعنی اینو رو پحتم با کره له کردم یه ذره شیر خودمو ریختم ..
دوغ و اب با لیوان دوست داره..زیاد میخوره..
کنجد هم تو فرنیش میریزم که دوست نداره...نون هم زیاد دستش میدم..میزنم تو ماست میدم دستش...بیسکویت هم همینطور..
کته هم دو بار خورده..
غذای سفره هم هرچیشو بتونه بخوره یک کم دلخوشکی میخوره..
جوانه گندم امروز تو سوپش میریزم..جوانه عدسم گذاشتم درست شه...
میوه هم لیمو شیرین و سیب و پرتقال و موز خورده..
چایی ندادم و نمیدم..شیر پاستوریزه دکتر گفت بعد یه سالگی...
مامان هایی که چای میدین چای سیب بدین اگه دوست دارین...
من تو غذاهاش نمک و شکر نریختم تا حالا..ولی سعی میکنم طعم دار بشه یه طور..
گاهی اوقات نشسته میخوره بعضی موقع ها خوابیده...
دیروزم اجازه دادم دستشو بزنه تو پیاله ماست..همچی انگشتاشو با ملچ ملوچ میخورد..بیسکویتاشم بعضی موقع ها تکه های کوچولو میکنم میزارم جلوش تا خودش برداره بخوره..باید کم کم یاد بگیرن...
طرز تهیه:
مواد لازم:چند تا سیب
سیب ها پوست کنید بعد ریز کنید من ریختم تو غذا ساز تکه های کوچیک شد بزارید خشک بشه بعد یه تفت کوچیک بدون روغن بعد هم مثل چای خشک دم کنید...برای طعم میتونید نبات و هل و دارچین و...بریزید..خوشمزش..

خوش به حال لیلی...نوش جونش اش مامان پز مهربونش..
زینبم یه بار اش داشتیم فقط رشتشو خورده...
میخوام بهترین همسایه باشم..........
آقا رادین 17 تیر

من تا حالا فرصت نکرده بودن بیام اینجا رو بخونم
اما خیلی باحاله

منم به رادین عشقی غذا میدم
معمولا صبح ها یاحریره بادم یا زرده تخم مرغ میدم ( زرده رو با کرده و اب رقیق میکنم )
ناهار هم که گاهی ساعت 5 عصر میشه سوپ میدم که تقریبا مثل شماها میپزم و شام هم اصلا هیپچی نمیدم

خیلی راغبم که ناهار بتونم چیزهایه دیگه هم بدم که تکراری نشه

تبسم گفتی بروکلی گهگداری میریزی؟؟؟ من تقریبا هر روز میریزم
بده ؟؟؟

سنجد چه خاصیتی داره ؟؟؟

عاشقتونم بخدا
اگه شماها نبودید هیچی لبت نبودم
بووووووووووس
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
سلام بر و بچز.
مدتیه نیومدم اینجا.
آرمیتا 22 تیر. (7 ماه و 9 روز!)
من در روز معمولا" یه وعده سرلاک یا حریره با خرما یا موز له شده میدم.(گاهی نمی خوره) دو وعده سوپ (ناهار و شام) و میان وعده هم معمولا" پوره سیب.
سوپش معمولا" سین زمینی و هویج و ورمیشل و مرغ و گاهی کدوحلواییه.
هنوز زرده تخم مرغو شروع نکردم...........
گاهی بیسکویت ساقه طلایی یا مادر با شیر و آب قاطی می کنم میدم بخوره.(زیاد دوست نداره)
همین!
به نظر خودم خیلی کم بهش غذا میدم................
ولی بخدا اصلا" وقت نیم کنم. هی میگم برم جعفری و کرفس و بروکلی و سنجد و... بخرم هی یادم میره.........
گریه...............
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام من نی نی ندارم ولی برای زن داداشم که نی نی داره همیشه از این سایت مطالب مهم و نکات تغذیه ی رو براش کپی میگیرم.
گفتم شاید به درد شما هم بخوره اگه بنظرتون جای این موضوع اینجا نبود بهم خبر بدین تا حذفشم کنم.
سایت پروفسور محمد حسین سلطان زاده - متخصص کودکان و نوزادان

این لینک صفحه http://www.professorsoltanzadeh.com/new/food/maintxt.htm#1
سلام دستدوزک های نمدی آماده پذیرش سفارشات شما شامل : انواع آویزهای اسم حلقه های نمدی تزیینات مناسب سیمونی و جهیزیه آشپزخانه و پزیرایی
سلام دوستان من اولین باره که اومدم اینجا پسر من متولد ٢٤ تیره ولی من خیلی با غذا خوردنش مشکل دارم و چند تا سوال دارم
١- شما غذاهای نی نی هاتونو میکس می کنین یا با قاشق له میکنین؟؟؟؟؟ محمدسام باید غذاکامل میکس شده باشه وگرنه خیلی عق میزنه
٢- چه جوری زرده تخم مرغ بدم که تو گلوش گیر نکنه من با کره قاطی می کنم ولی باز هم سفته غلظت غذاهاش چه جوری باید باشه؟؟؟؟؟
٣- کته رو هم میکس میکنید میدی؟؟؟؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم ولی واقعاً درمونده شدم
2810