2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چه سوالی داری بگو دقیق توضیح بدم

عزیزم  من میخوام بورس بخرم و وارد دنیای بورس بشم ولی نمیدونم چیکار باید کنم و کجا برم و از کجا بخرم  و چقد بخرممیشه لطفا برای یک صفر کیلومتر توصیح بدین ممنون عزیزم خیییلی خیییلی لطف میکنید جواب میدین

عزیزم  من میخوام بورس بخرم و وارد دنیای بورس بشم ولی نمیدونم چیکار باید کنم و کجا برم و از کجا ...

عزیزدلم ن که نخوام وقت بذارم اما برای کسی ک صفر کیلومتره کمه کم سه ماه کلاس رفتن لازمه یاااا 5_6 ماه اموزش،دیدن لازمه ک میتونه از کتاب یا ویدیوهای نت باشه اگه نخوای کلاس بری و من نمیتونم واقعا بگنجونم تمام اینارو تو چت و متن

بورس مثل ریاضی زیست شیمی یه علمه و ی رشته تخصصیه ک باید اموزش،ببینی

بورس ی بازاره ک خرید و فروش سهام انجام میشه ینی شما سهام میخری و از دو جهت میتونی سود کنی 1_ افزایش قیمت سهام 2_سودی ک سالیانه بهت تعلق میگیره(البته اگر مدتی ک اون سهام رو داری به زمان پرداخت سود برسه) 

تو برای خرید و فروش باید یاد بگیری چه زمانی برای خرید یک سهم مناسبه و چ زمانی برای شروعش

بهت پیشنهاد میکنم ک اگر واقعا ب این علم علاقمندی یادش بگیری  اما واقعا باید روش وقت بزاری چون قراره با این علم پول داری و سرمایتم شوخی بردار نیست

اگر ب هر دلیل در خودت ندیدی ک اینکارو کنی از ی مشاور کمک بگیر ک بهت بگه کی بخری کی بفروشی چ بخری البته دو تا نکتته هست اول اینکه خودتم ی اطلاعات و اموزشای حداقلی از بورس ببین ک سرت کلاه نره دو اینکه مشاور خوب کمه واقعا ب هر کسی اعتماد نکن چون خیلیا کلاه بردارن نمونش تو کانالای وی ای پی زیاده سرمایتو راحت ب باد نده

باز اگه سوالی بود بگو

عزیزدلم ن که نخوام وقت بذارم اما برای کسی ک صفر کیلومتره کمه کم سه ماه کلاس رفتن لازمه یاااا 5_6 ماه ...

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی پاسخ دادی سوالمو . عزیزم پس بعضیا ک میگن کلاس نرفتن و اموزش ندیدن ولی الان ی بیزینس کار موفق هستن چطور پیشرفت کردن؟

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی پاسخ دادی سوالمو . عزیزم پس بعضیا ک میگن کلاس نرفتن و اموزش ندیدن ولی ال ...

من خودم کلاس نرفتم ولی هم رشتم اقتصاد بود هم خیییلی خودم پیگیر بودم از کتابای مختلف سایتای مختلف ادمای خیلی خفنی ک تو اینکار بودن نکته یاد گرفتم مقاله های مختلف زیاد خوندم چ خارجی چ ایرانی

من خودم کلاس نرفتم ولی هم رشتم اقتصاد بود هم خیییلی خودم پیگیر بودم از کتابای مختلف سایتای مختلف ادم ...

من متاسفانه شرایط کلاس رفتن ندارم الان باید چیکار کنم از کجا شروع کنم؟

سلام خانومی بله من الان خرید و فروش میکنم اما با مبالغ کم  فعلا همینطوری ادامه میدم تا حرفه ای ...

اولین آموزش تو خود سایت مفید هست به نظرم اول اونجا رو مطالعه کن بعدش با توجه به اون ببین کدوم تحلیل به دردت میخوره بنیادی یا تکنیکال 

بعدش کتابا و سایتای مختلف میتونن کمکت کنن

2810