2777
2789
عنوان

بچه های تهران !!کجا ی تهران رو واسه زندگی بیشتر دوست دارید چرا ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5340 بازدید | 42 پست
فقط شرق و شمال شرق اصن یه بویه خوبی میده -فقط شرقیا میدونن چی میگم-مخصوصا بعد از ظهرای تابستون و بهار
ولی منطقه تجریشم خیلی دوست دارم مخصوصا مردمشو
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با دوستان موافقم با اینکه 7ساله تهرانم و تعلق خاطری هم به جای خاصی ندارم ولی شرق رو بیشتر دوست دارم مخصوصا میدونای نارمک رو یه حس خوبی به آدم میده سرسبزیش روح رو زنده میکنه دوسش میدارم
فکر میکنم آدم هرجا خاطرات بیشتریو داشته باشه اونجا رو بیشتر دوست داره... من خاطراتم مال کامرانیه و چیذر و دولت و یخچال و پاسداران هست و واقعا عاشق این محله هام.. جمشیدیهههههههههه عاشقشم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من غرب تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم..فکر کنم هرکس اونجایی که زندگی کرده و خاطره داره بیشتر دوست داره..
البته من سال اول ازدواجم نارمک زندگی کردم.. با اینکه تو شرق خیلی تنها بودم ولی نارمک رو خیلی دوست دارم.. به همسری هم گفتم اگر قرار باشه از غرب برم باز میرم نارمک خونه میگیرم.
منم فقط غرب تهراننن چون 25 سالههه اینجا بزرگ شدم
با احترام به بچه های شرق مخصوصا سما جون باید بگم شرق خیی دلگیره شایدم من عادت ندارم
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من خودم بچه تهرانم ولی الان آمریکام، خونه مون سمت شمال شرقه تو تهران، از من میشنوی هیچ جا تو تهران خوب نیست٠ تهران یه زمانی خوب بود ولی الان٠٠٠٠ ترافیک وحشتناک آلودگی هوا ٠٠٠ واه واه، انواع اشعه های مخابراتی و پارازیتها٠٠٠ دیگه جای زندگی نیست٠ آخ راستی زلزله خیز ، الانم که همه منتظر زلزله تهرانن، خدا رحم کنه٠ من که همش به خانواده ام التماس میکنم از تهران برن٠ به هیچیش نمیارزه، بچه های کوچیکمون دور از جون هزار درد و مرض بگیرن تو تهران٠ آدم بره یه شهر دیگه که امکاناتش کمتر باشه اما سلامتتر زندگی کنه بهتره، به خدا دلمون الکی خوشه بچه مون مثلا میتونه فلان مدرسه یا کلاس بره ولی اگه ریه و قلبش داغون بشه اگه سلولهای مغزش از این همه سرب از بین بره عین خیالمون نیست٠
خوش به حالت نونا جون
واقعا راست می گی
ولی تو شهرستان دیگه زندگی نکردی بدونی واقعا دیگه از امکانات بدور موندن
فقط اب و هوای سالمتر دارن
من خونواده ام شهرستان
باورت نمیشه خدا تکنه تو یه روز تعطیل فقط کافی سرما بخوری . نه دکتر نه دارو ..... وای به حال بفیه امکاناتش
یعنی تو شهرستان هم جور دیگه تلف میشی
نازززان نمیدونم اخه چه جوریه منم میام غرب دلم میگیره ولی شرقو دوست دارم شرقیا اکثرا پرسیدم نسبت به غرب احساسشون اینجوریه غربیام نسبت به شرق احساست قابل درکه جیگرم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من خودم بچه تهرانم ولی الان آمریکام، خونه مون سمت شمال شرقه تو تهران، از من میشنوی هیچ جا تو تهران خ ...

سلام وعرض ادب خوشبحال شما که امریکازندگی میکنیدایران جای زندگی نیست اماخوب همه شرایط رفتن راازاینجاندارندمثلاخودمن ازخدام هست که امریکازندگی کنم اماخوب کسی نیست برام دعوتنامه بفرسته که منم براش به بهترین شکل ممکن‌جبران‌کنم برای همین من شمارمومیذارم برای شمااگه افتخاردادیدبهم‌پیام بدیدواتساپ باتشکرامیدوارم که همیشه شادوخوش وسرحال باشیدنمیدونم پیامم رامیبینیدیانه ولی ممنون میشم‌اگه پیامم رادیدیدواتساپ بهم‌پیام بدیددرموردنحوه اقامت باهم صحبتی داشته باشیم ممنون ومدیونتون‌میشم پیشاپیش ازلطف ومحبت شماکمال تشکروقدردانی رادارم09160892505 🌹💐❤💘🙏