2777
2789
عنوان

جوش صورت

228 بازدید | 41 پست

سلام من هفده سالمه و به خاطر بند انداختن صورتم پر جوش شده الان چهار ماهه هرکاری کردم از طریق مواد طبیعی نرفت واقعا دیگه خسته شدم به کرم و ایناهم اصلا نمیتونم اعتماد کنم ...اگه راهکاری چیزی دارید یا قبلا تجربشو داشتید کمکم کنید

اگه مشکل هرمونی نباشه..حل میشه..وگرنه خیلی طول میکشه اونم با دوا دکتر

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیب زمینی رنده شده بیزار

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

هر شب یخ ماساژبده روصورتت

منم همینجوری بودم

حنا با ماست بذار یکمـرنگ میده اما با شستن وبا گلاب پاک میشه

روزی یه پیاز کوچیکو رنده ریز بزن وبرو جلو اینه اول خوب صورتتو نگاه کن بعد چشماتو ببند وبه تمه جای صورتت بزن چند بار وبعد بذار خشک بشه تا ۵دقیقه چشمتو باز نکن تا نره تو چشمت ۲۰دقیقه بعد بشور

منم عین تو بودم جوشای خیلی بدی میزدم از اینا جواب گرفتم پوستمم شفاف تر شد چون جوش باعث شد پوستم خیلی کدر وخراب بشه

مخصوصا پیاز ویخ معجزه میکنه

حنا هم بعد از پاک شدن رنگش خیلی صورتو شفاف میکنه

بعد از بند انداختن پیاز بزن حتما دیگه جوش نمیزنی

نتیجه گرفتی برام دعا کن