2777
2789
عنوان

ایا ممکنه باردار باشم

209 بازدید | 31 پست

سلام من ۴روز از پری گذشته و بی بی زدم منفی اومد و الان پنج روز شد که پریود نشدم و سینه هام که شدید درد میکرد و سفت شده بود الان کمی کم شده دردش و تورمش یعنی ممکنه حامله باشم

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏

فردا هم بی بی بزن

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜

سینه درد و پر شدن توش دلیل نمیشه.

ان شالله ک بارداری

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرح حال بنویس تا بگمت  اول منظمی یا pco  دوم تو اقدامی  سوم داروی هورمونی نخوردی ا ...

من پریودام منظمه و ۹ماهه تو اقدامم و قدم۱۷۲و۷۰کیلو ام

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏
دلو جراتشو دیگه ندارم

دل و جرات نمیخواد ک ... بی بی چک میزنی خیلی حال میده. مثبت بود ک مبارکه میری شیرینی شب ب شوهرت میدی، نبودم میری اقدام میکنی😁😁😁😁