2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب . من به این مساله دقت نکرده بودم دختر من 21 ماهشه و تازه داره دندونای آسیاش در میان تازگیا خیلی پوست صورتش خشک شده و البته خیلی آب میخوره . یعنی ربط داره؟
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
2805
ببخشی دختر شما راحت میخوابه منظورم اینه که تو خواب یهویی جیغ نمیزنه؟ دختر من انگار این دندونای جدید خیلی اذیتش میکنه یهویی تو خواب جیغ میزنه و دوباره میخوابه
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
دختر من خیلی دیر دندون درآورد اولین دندونش 14 ماهگی بود اما وقتی در اومو چنتا چنتا با هم دراومد الن 12 تا داره
تو سریه پیش دندوناش اینجوری بود یهو دردش می گرفت و جیغ می زد یکم پا می شد دوباره می خوابید اما این سری هنوز دردش شروع نشده، اما میشه به مرور زمان، دکترش بهم می گه که اگه خیلی دیدی داره اذیت میشه بچه تو خواب و دردش زیاد شد بهش استامینوفن بده من تو سریه پیش فقط یه شب بود که خیلی بهونه می گرفت و نمی تونست بخوابه که بهش دادم
بله ویدا جان اسم دختر منم حلماست.
بمیرم الهی براشون من که هر دفغه که میخواد دندون در بیاره داغون میشم دردشون به جون من . خدا برات نگه داره دختر گلت رو شب بخیر عزیزم.
2810