2777
2789
عنوان

توروخدا مامانا راهنمایی میخوام

2 بازدید | 22 پست
سلام مامانا پسرم الان 3ماهو20روزشه ،وزن تولدش 3800بود آخر 3ماهگی وزنش 6600بود امروزم که وزنش کردیم 7150بود به نظرتون وزنگیریش خوب بوده؟چون 20روزه خیلی گریه میکنه سینه نمیگیره کلا لجباز شده این مدت دکترم بردم گفت مشکلی نداره،خوابش افتضاح شده شبا ساعت 4 میخوابه اونم بعدکلی گریه واقعا گیج شدم به نظرتون میتونه از رفلاکس باشه؟بالاهم نمیاره بعضی وقتا خواهشا نظربدین ازتجربتون بگید ممنون میشم
باامدن همسرم به زندگیم دنیای دخترانه من زنانه شد وبا امدن پسرم دنیای زنانه من ماذرانه شد ,خدایا شکرت
آخی عزیزم من دخترم تو سه ماهه اما تجربه ایکه تواین مدت بدست آوردم اینه که اگه خواب بچه خوب باشه همه چیش خوب میشه حتی شیر خوردنش
هر کودکی که متولد می شود با این پیام بدنیا می آید که خداوند هنوز از انسان نا امید نگشته است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وزنش که عالیه. دخترم 10 ماهشه تازه 8:30 کبلواه
لاک پشت ناشنوا تو مسابقه دو برنده میشه میدونید چرا؟ چون حرفهای اطراقیان را که همش میگن این نمیتونه برنده بشه را نمیشنوه این هم دخمل ناز مامانی که تو مسابقه شرکت کرده. خاله ها ببینید چه خوش تیپ شدم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021612502987765
وزنگیریش خوب بوده اما هرکی میبینه میگه لاغره،شماها که شیرخودتونو میدین هربار که میخوره چند بارسینتون رگ میکنه؟اگه گرسنه باشه پس چرا وزنگیریش خوبه بهخدا اینقد فکر کردم سردرد گرفتم
باامدن همسرم به زندگیم دنیای دخترانه من زنانه شد وبا امدن پسرم دنیای زنانه من ماذرانه شد ,خدایا شکرت
فرشته جان به خدا از ساعت ده شب. میرم یه اتاق تاریک هر چند سعی میکنم نمیخوابه اگه بخوابه ةم ده دیقه ای بیدارمیشه
زینت پدر به نظرت شیر خشک بدم؟یا براش فرنی درست کنم أخه زیاد تجربه ندارم
2810